Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Избори 2011
Mixy:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=3379.msg66984#msg66984 date=1320666149 ---Тоест над 60 % от Българите са против тези управляващи!
--- Край на цитат ---
Напротив. Точно тия негласували подкрепят статуквото с две ръце. Защото ако бяха гласували, щяха напълно да обезличат всеки купен циганско/турски глас.
taert:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=3379.msg66984#msg66984 date=1320666149 --- Имащи право на глас 6 910 491
-
Гласували 3 334 169
=
Негласували 3 576 295 което е мнозинство
от гласувалите 3 334 169 като извадиме кръгло да кажем 1 милион (въпреки че цифрата е по-голяма) неграмотни цигани, продали гласовете си за кебапчета и бира, както и разни други рязани карабинери докарани с автобуси - остават 2 334 169 Българи (и това е завишената цифра при положение че онези елементи са 1 милион), които са се подлъгали да гласуват.
3 576 295 > 2 334 169
Тоест над 60 % от Българите са против тези управляващи!
--- Край на цитат ---
Извинявай, но това е същия тип внушение. Не е коректно. Те не са против тези управляващи, те са против всякакви управляващи или просто не гласуват - не ги интересува. Но ако бяха дали гласа си за други управляващи, т.е. против тези, сега щеше да има тези другите нали така? И не виждам това какво идва да покаже - да обявим анарахия ли? Ако някои знае по-добро устройство на държата от съвременната демокрация да излезе на избори и да ги спечели. Или да ги вземе с бой ;D
evrokoma:
taert ами нали все ние ги избираме а те рушат и завземат,парите са в тях и власта е в тях какво може да направиш да стачкуваш ли ,че на кой български политик му пука пращат жандармерията и въпроса приключва.Нас драги ми таерет не ни ли ограбват банките защото държавата е абортирала от всичко и от народа си,ако сме мързеливи колкото твърдите драги ми псевдодемократи защо на запад ни ценят като работници.Не казвайте че там работим а тука не добре знаете че не е вярно.Тук се работи но не ни се плаща,всичко поскъпва но не и доходите ни.Признайте си че Българине е принуден да стои силно наведен за да е по лесно да минават работодателите ни,политиците ни и тем подобни по лесно да ни оправят.
Hertz многократно съм казвал че с всеки избори числото на така наречените неупражнили правото си на глас нараства и ще продължава да расте ,защото всички избори са с наказателен вод но на кой му пука те са предварително избрани и цифрите които пускаш го доказват
Запомнете в България няма демокрация а ДИВ КАПИТАЛИЗАМ и РОБОВЛАДЕЛСТВО тук никой няма право на глас защото никой няма да ти чуе проблемите :nono:
Der Hetzer:
едва ли има 3 милиона анархисти в тая държава, които да са "против всякакви управляващи", по-скоро съм склонен да вярвам че това е мислещата част от народа, която не вижда в лицето на нито един от ония "Своя кандидат".
Трябвало да се гласува, добре, ама за кой?
И двамата ако ми ги наредят да гарнизонното стрелбище, а имам само един патрон ще ми е трудно да избера по кой да стрелям и кой да взема "на нож" :spiteful:
Gervasii:
"Бий белите докато почервеният и бий червените докато побелят " викаше бащицата Махно, в култовият филм "Родена от революцията" :dance1: :dance1: :dance1:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия