Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

RQ:Телефона на магазин...

<< < (4/7) > >>

ivo:
:) "feedback" e мнение за продавача или купувача. Съответно добро или лошо.

mill:
Еми като не четете ... ;).Е в една подобна тема  беше писано тоя майстор-сладкар /в състояние е да разпъне 1см.локум до 1,5 м./  на Малкия цум що за стока  е .Един път влезнах и след 2 мин. вече съжалявах.Камо ли да поръчвам.Ку ще за 90% по-евтино да го дава-мерси. >:(. Българския търговец трябва да разбере ,че от времето по-ценно  няма.Аз като изгоря 10 литра бензин,изгубя 1 ден само да проверявам-де излиза "киро на кирия".Убедих се-малко по-скъпо -ама рахат.Конрад напоследък и те взеха да оакват пейзажа. 20-25 дни взеха да се разтягат до 35-40. Един прекрасен ден като видят,че поръчките за Германия/не само нашите/ са спаднали с 30-40% ,ще заподскачат като ощипани невести.Ама вече ще има друг,конкуренция.Леко по-лека такива като  Мошенник цум ще падат зад борда.
Някой да каже нещо подобно за Жоро,а.Две седмици-Аухаген-две седмици.Точно и ясно.Дори и да се случи нещо непредвидено/безгрешни няма/ къв е проблема да се каже ясно точно:Има проблем ,така и така аз забавих,доставчика .... Хора сме ,разбираме.
Пак ще има конско за Конрад ;) :)
P*S Понякога си мечтая -ако ударя 6-а от тотото, първото нещо което ще направя е не да си върна борчовете ;D,а с най-голям кеф ще ида при Жоро и аз ще поръчвам -той ще обяснява,аз ще поръчвам-той ще обяснява.... ;D ;D ....е-еехх мама му стара и живот ;)

pach:
Вчера бях пак при локума - ако направиш заявка и предпплатиш 50 % , ти дава отстъпка от 10 % което никак не е малко (на 500 лв-50 лв. си е още един вагон!)но уловката е , че ти прави отстъпка от цената в лева която той си е определил  а не която му искат от Пико .И като се има на предвид , че се отпусна и потвърди , че Пико правят отстъпка на всяко тримесечие , ясно че си е най-обикновен търгаш.За това се бавят поръчките при него - първо , че не е моделист разбира само до толкова , до колкото е чул нещо от нас, и второ събира заявките като лъже в сроковете от две седмици , а ги изпълнява на месеци.
Никога не бих си направил поръчка през него , ами да е жив и здрав Жоро , заради който (е и за мен де  ;D) и аз мечтая за тото удар!!! ;D
На оня му се бръкна в джоба вчера , загуби си съня , като му обясних , че един сет на Пико за който е приел цели 5 заявки всъщност е "премиум" и съдържа не един ами цели два влака (с два лока и общо шест вагона) !!! Едвам се сдържах да не се изсмея на глас , а той горкия помръкна за дълго!!!
Вппрочем твърди че от него купуват трима Бургазлий които не се познавали доскоро , че са от един град , та дали има нещо вярно и кой са те , някой знае  ли ги?
А да не забравя , колооси при него вече няма , но се е напълнил с талиги от разглобени вагони и локове но без колоосите.
Сега виждам че има и анкета в която ще гласувам "доволен" щото си купувам това онова (по моя си преценка за качество и адекватна цена) , и то само което има на щанда му , поръчки не правя!
И въобще , ако тоя човек не играе в ЕваY , просто незнам от къде намира тая стара стока , дето я продава - ми ние в България не сме много хора!?! >:(

NoHaB:
При нас имаше някаква промоция пусната от ПИКО (а не от него ) във която тази гара във N струваше 50% по малко
демек: цената и беше 40 Е а ние плащаме 40 Лв...
и за тва се излъгахме.
Иначе готиното е че разтваря стартовите сетове и продава само част от тях...Ако имаше и във N....

Maktub:

--- Цитат на: pach link=topic=341.msg3460#msg3460 date=1207202048 ---
Вппрочем твърди че от него купуват трима Бургазлий които не се познавали доскоро , че са от един град , та дали има нещо вярно и кой са те , някой знае  ли ги?

--- Край на цитат ---

хехех, на мен ми разправяше, че при него идвали от Гърция редовни клиенти, що па да н еидват и от Бургас, току виж и германци му станали клиенти  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия