Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
RQ:Телефона на магазин...
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=341.msg3460#msg3460 date=1207202048 ---
И въобще , ако тоя човек не играе в ЕваY , просто незнам от къде намира тая стара стока , дето я продава - ми ние в България не сме много хора!?! >:(
--- Край на цитат ---
Има на битака един човек,Ицо дърводелеца,той изкупува всички влакчета от циганите пооправи ги и ги пуска при Тихомир.Понеже и продава на битака влакчета,много хора му предлагат влакчетата си,той ги изкупува и пак при Тихомир.Също ,много от старите хобисти са оставяли ненужните им влакове в Малкият цум,включително и аз.За това там има голямо разнообразие от хоби неща.Напоследък дочувам че,се поръчват от Конрад разни неща и се предлагат при Тихомир на по-високи цени.Тъй че за едни е добър този магазин от една гледна точка,а за други лош.В крайна сметка,всеки си избира,важното е да не позволяваме разни търгашчета да се възползват от нашето заболяване и да ни истискват и без това оскъдните доходи ;)
NoHaB:
Гарата дойде ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Maktub:
И моята подстанцийка е пристигнала! Това направо трябва да го полеем ;D ;D ;D
NoHaB:
--- Цитат на: Maktub link=topic=341.msg4069#msg4069 date=1209010045 ---И моята подстанцийка е пристигнала! Това направо трябва да го полеем ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Направо...
Voodoo:
Пристигането на вашата гара ме радва защото ще се сдобия със старата ви която е в "HO". :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия