Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

RQ:Телефона на магазин...

<< < (6/7) > >>

staff123:
Останал съм с друго впечатление от поръчките при Тихомир. Два пъти съм поръчвал неща от Piko и не съм имал проблеми. На втората седмица (приблизително, разликата е 2-3дни) са в магазина, отивам и си ги прибирам. 10% отстъпка прави, когато заплатиш сумата в момента на поръчката, а не след като я доставят.

pach:

--- Цитат на: staff123 link=topic=341.msg30673#msg30673 date=1257265930 ---Останал съм с друго впечатление от поръчките при Тихомир. Два пъти съм поръчвал неща от Piko и не съм имал проблеми. На втората седмица (приблизително, разликата е 2-3дни) са в магазина, отивам и си ги прибирам. 10% отстъпка прави, когато заплатиш сумата в момента на поръчката, а не след като я доставят.

--- Край на цитат ---

Приятелю, между последните два поста в темата има разлика в повече от година и половина!!!
(24 Април 2008-------->03 Ноември 2009)
Как смяташ - това добре ли е , или зле???
Ти си преценяваш... :sarcastic:

staff123:

--- Цитат на: pach link=topic=341.msg30695#msg30695 date=1257317537 ---
--- Цитат на: staff123 link=topic=341.msg30673#msg30673 date=1257265930 ---Останал съм с друго впечатление от поръчките при Тихомир. Два пъти съм поръчвал неща от Piko и не съм имал проблеми. На втората седмица (приблизително, разликата е 2-3дни) са в магазина, отивам и си ги прибирам. 10% отстъпка прави, когато заплатиш сумата в момента на поръчката, а не след като я доставят.

--- Край на цитат ---

Приятелю, между последните два поста в темата има разлика в повече от година и половина!!!
(24 Април 2008-------->03 Ноември 2009)
Как смяташ - това добре ли е , или зле???
Ти си преценяваш... :sarcastic:

--- Край на цитат ---

Щом не е на място, моля модераторите да изтрият мненията.

Best Ripper:
След като темата НЕ е заключена, значи мнения може да се публикуват. За година и половина нещата може тотално да се променят.. и в положителна, и в отрицателна посока. Винаги може да има недоволни и доволни...

pach:
Не става въпрос да се трие мнение, а именно че е минало година и половина и има явно промени ...
Де го чукаш, пък де го сърби някой!!! :haha: :haha: :haha:

А по въпроса за тихомир - той от лятото на сам доста стока внесе, доста народ се извървя през него, но мненията си остават противоречиви...вече две години , забравя какво ме е лъгал , и все ми повтаря , че сайта му ще е готов до месец...бах тоя месец - 365 дне в един месец ...сигурно е в марсианският календар!? :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия