Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Best Ripper в ТТ
Best Ripper:
Тъй като за призмата на релсите ползвах стипорор 5 мм,, се получи така в един момент, че пероните и платформите идваха много ниско. Отделно двете места за разтоварване трябваше да са на нивото на релсите. Обратната страна на гарите също идваше с голяма разлика във височината. Затова залепих парчета стиропор в цялата централна част. В момента пероните са на 5 мм над релсата, а платформите между коловозите - на около 4 мм. Ама имай предвид, че това е за мащаб ТТ.
Ivo Nedkov:
Виждам че има напредък по макета! :good:
Не ми харесва само планината с тунела.
Много е малка и седи някак неестествено.
Нека все пак и други да споделят какво мислят... :yes:
atanas72:
Чудесно е,направо си е бижу. :drinks: :drinks: :drinks:
liro4605:
Понякога завиждам на тези който са в ТТ заради това че сега ако бях в ТТ щях да си имам приличен макет в къщи.Обаче има едно голяма ОБАЧЕ!Като човек на подвижният състав обичам детайлността и просто не мога да си го причиня.
А сега кажете сеща ли се някой за филма "Призраци под виенското колело" и как влакчето обикаляше апартамента в една от сериите.Забило ми се е това в съзнанието и все си мисля че ТТ ще да е било.
Отклонение от темата!
Dispatcher
Best Ripper:
--- Цитат на: bategojko link=topic=3429.msg76665#msg76665 date=1334674517 ---Не ми харесва само планината с тунела.
Много е малка и седи някак неестествено.
--- Край на цитат ---
Е, и други неща не се харесват, ама се налагат компромиси с това-онова. Винаги се налагат по една или друга причина. Аз не съм от тия, които няма да направят изобщо макет, защото трябва да направят цял компромис с нещо... ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия