Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Ето и моята колекция - Ванката
lubo_gumata:
Браво, страхотна колекция си заформил
BaHkaTa:
Ето го главния виновник за това аз да бъда тук сега сред вас. Тази кутия ми мъти акъла последните 28 години бах мааму а бяхме млади :fie:
Първият ми сет заслужен подарък по случай тръгването ми на училище и че бях приет в редиците на чавдарчетата. С чувство за изпълнен дълг и нескрита гордост носих синята връзка :yahoo:
П.С. от тази кутия само релсите са здрави :lol: локомотива беше включен в ел.мрежата директно на 220в. :skull: след като ми се изхабиха батерийте :fool: . Ако някой може да ми намери кош и моторче да сподели :)
BaHkaTa:
Предоставям на вашето внимание и втория ми сет на PIKO Jinior. Нямам никаква идея локомотива дали е модел или просто някаква играчка колкото да има сет :). Все пак ще споделя впечатленията си за дизелака твърдя че това е най идиотския и в същото време уникален лок на пико който съм държал в ръцете си. Може би един от най безшумните поради липса на каквито и зъбни колела вътре. Задвижва се с два гумени ремъка директно от оста на моторчето просто велика инжинерна мисъл :umnik:. Ускорява нереално бързо и естествено няма релси който да го задържат в пътя. :skull: Настъпиш ли го изправя завоя директно без да се замисли :lol: Изхвърча като комета дори на най големите ми радиуси. Всичките ми локове на максимум скорост дишат прахта на този мъник а той си кара на има няма до 1/2 усилен от трафа. Тотално изродско :wacko:
Сaprycorn:
А имаш ли някаква концепция за бъдещото развитие на колекцията?
Adrian:
край , до тук бяха ласките...захапаха го :bb:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия