Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Ето и моята колекция - Ванката

<< < (10/14) > >>

taert:
Супер е, много ме кефи. Леко съм учуден, че Bachmann са направили толкова пипнат модел.

IKAR:
Напротив, на Бахман нещата са изключително пипнати и този модел за не знам кой път го показва. Нещо повече, мисля, че по този показател направо си слагат в джоба европейските производители. А ако видите в едрите мащаби какви красоти правят...При това са поне наполовина по евтини от Роко, Флайшман и т.н. Недостатъкът е, че правят все модели на американски и английски подвижен състав, които не мога да разбера ние защо не харесваме и все се прехласваме по германския. За парите, които даваме примерно за смешката на Роко BR 10, съвсем спокойно може да се купи Биг Бой. Не бъркайте оригиналния Бахман с Бахман-Лилипут.

widowmaker:

--- Цитат на: IKAR link=topic=3461.msg76333#msg76333 date=1334128791 ---...които не мога да разбера ние защо не харесваме и все се прехласваме по германския.

--- Край на цитат ---
Ами щото нашенският (визирам само парната тяга) дефакто е такъв, немски, дори и да е правен само за България.

gregary:
Готин дизел! :good:
Композицията с тия вагони е много красива.Да я умножиш! :drinks:

п.п.Интересно ми е,за анг.лоци,това ли са характерни предни светлини или това са, както казваш "дневни" светлини?

KRAKOMOBILA:
Мащаба OO или HO е ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия