Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Ето и моята колекция - Ванката
София 70:
Много са скромни!
Честито!
daddy_g:
Ванкаааа ама много си лош ...това твойто е все едно да размахваш пред изгладняло куче сочна пържола....
ама са страхотни вагоните :) :) :) :)
ogiegp:
Браво браво,само така :good: :good: :good:
Страшни са,признах ги :yes:Вярно са доста екзотично големи на фона на европейските,но все пак това е нормално.На тези хора там всичко им е такова........с много малко изключения :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
BaHkaTa:
Големи са, но пък са детайлни и ти е кеф да ги гледаш. Снощи минаха на инспекция първите 6 броя. Преглед на талиги и автосцепки.
Доволен съм защото ги чаках от много време, а първия път като удариха пазара изчезнаха като хлебарки като светнеш лампата. Сега вече имам съвременния хладилен влак на Америка. Въпреки че нямам същия локомотив който го тегли в момента, но имам достатъчно други :) Остава само да зема 2 машини Даш 9 С44-9W но те се намират лесно. Композицията се очертава 4.85 метра без локомотивите.
Ето и филмчето ако някой не го е гледал по нешънъл (350мб)
http://hobbyworkshop.org/gallery/pictures/videos/Extreme%20Trains/E4/Extreme.Trains.S01E04.DVDRip.XviD-OSiTV.avi
pach:
Честито Ванка!
А тук повечето подценяват
--- Цитат ---"американските боклуци"
--- Край на цитат ---
гледайки разни евтини старт сетове или по детските изпълнения...на други фирми.(тип "Механо" например)
Желая ти в най-скоро време да си оборудваш целия влак и с локомотивите които си му намерил!!!
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия