Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на Gogo55

<< < (11/15) > >>

JesusBlack14:
Gogo55, супер ! Новият ти Br 80 да не е този на KLEINBAHN  :yes: :good:  Ако е- поздрави, имам го и аз  :yes:

Gogo55:

--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3497.msg73100#msg73100 date=1329229764 ---Gogo55, супер ! Новият ти Br 80 да не е този на KLEINBAHN  :yes: :good:  Ако е- поздрави, имам го и аз  :yes:

--- Край на цитат ---
Амиии идея си нямам точно на коя фирма е, купих го с геройско наддаване от ибея, дойде без кутия,  на локомотива отдоло пише маде ин австрия.

JesusBlack14:
Значи е този на KLEINBAHN  :good:

Ето го моя, мисля че са същите, но освен надписа че е направен в Австрия трябва и да пише KLEINBAHN  :)

За каква пара го взе  :)

Gogo55:
Получих го днес по обед от пощата, само за секунда го видях от долу това за маде ин австрията и веднага го сложих на релсите да се татърка :dance1:, може и да пише  ама не съм обърнал внимание, после ще слезна пак на долния етаж да го огледам хубаво. Отпред има лампичка която свети, твоя свети ли?

JesusBlack14:
Моят също свети  :good: Много го пази този локомотив. Според мен е по-хубаво направен от повечето стари Пикота. -- има и изключения--
Аз на моя съм му приготвил една баня в  боя, че съм го купил втора ръка, а миналият му притежател май не е обичал много надписи  :haha:
Но евалата за твоя  :good: :good: :good: като нов е  :) :) :)

Сега, не искам да те плаша, но ако ще сменяш релсите с новите на Пико ще имаш проблеми  :(
#1- Колелата са много дебели и лока ще прекъсва на стрелките.
#2- Новият аналогов траф на Пико е с много малко ампери, а тази машина е доста жадна за мощ  :) Ако си забелязал, по принцип локчето е по-бавно от някое Пико. Според  мен това е защото системата на KLEINBAHN май е на повече от 12 волта. Ако го караш със стария траф на  Пико нямаш проблеми- пак е малко по бавен разбира се, но ако си с новия -- е, ще стоиш и ще го подканваш да тръгне, ама едвам ще се движи. Моят лично се движи много по-добре  на стари релси и стар траф, а и не прекъсва на старите стрелки.Ако наистина ти е толкова нов
ЧЕСТИТО  :) :) :)   :hi:     :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия