Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на Gogo55

<< < (12/15) > >>

Gogo55:
Мерси, не е чисто нов, но изглежда като чисто нов, поне аз не намерих следи от износване или нещо по външния вид, надявам се да върви дълги години.Със стария модел релси съм и с мощния траф, немам грижи с тоците.

Adrian:
~~Честито , Гогич !!

Gogo55:
Още една придобивка от днес. Цял сет, и то "експерт" в отлично състояние. Този модел локомотиви Е44 ме кефи много, и сега имам два такива еднакви локомотива в колекцията си.

Vlado:
Извинявам се за офтопика, но този локомотив ми навя сладко-горчиви спомени от детството, как при едно ходене при роднини в Стара Загора, го фиксирах в един местен магазин. Изрових земята, рев, сополи, рев, сополи пред баща ми, да ми го купи. След шест месеца тръшкания той се нави, но... когато пак отидохме в Стара Загора, локът се беше изчерпал. Така и никога не се сдобих с този толкова желан в детството ми модел. А вече е късно, купувам само ново производство модели, пък и нали БГ ме зове...  :blush2:

Adrian:

ех , този "Млад техник" в Ст.Загора ! Мога да претендирам ,че аз обрах последното Н0 оттам - 4 сета с мотрисите 185+195

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия