Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Мога ли да карам дигитален локомотив по аналогово трасе?
KamaZZo:
Пуснах го...движи се доста плавно,страшен кеф :dance1: нищо общо с предишния ми аналогов локомотив.Максималната скорост обаче не е същата,по-ниска е и червените светлини не се включват....?! :buba:
KamaZZo:
Купих си дигиталната централа ПИКО Диги 1 (достатъчна ми е) но все още не мога да запаля червените светлини :nono:
Rizar:
И аз имам Пико диги 1, но се опитах да задам някоя функция и сега единият локомотив не ще нито да тръгне нито да светят светлините на фаровете, поне другия успях да си го оправя. Ти имаш ли дистанционно на пико?
widowmaker:
--- Цитат на: KamaZZo link=topic=3500.msg69917#msg69917 date=1325618469 ---Купих си дигиталната централа ПИКО Диги 1 (достатъчна ми е) но все още не мога да запаля червените светлини :nono:
--- Край на цитат ---
Пробвай със функционалните бутони F1 и F2, най вероятно някой от тях пали допълнително червените светлини.
--- Цитат на: Rizar link=topic=3500.msg69918#msg69918 date=1325618797 ---И аз имам Пико диги 1, но се опитах да задам някоя функция и сега единият локомотив не ще нито да тръгне нито да светят светлините на фаровете, поне другия успях да си го оправя. Ти имаш ли дистанционно на пико?
--- Край на цитат ---
Сигурно си сменил адреса в мишката и в случая се опитваш да командваш локомотива, но с друг адрес...
KamaZZo:
--- Цитат на: Rizar link=topic=3500.msg69918#msg69918 date=1325618797 ---И аз имам Пико диги 1, но се опитах да задам някоя функция и сега единият локомотив не ще нито да тръгне нито да светят светлините на фаровете, поне другия успях да си го оправя. Ти имаш ли дистанционно на пико?
--- Край на цитат ---
Да имам го дистанционното.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия