Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Гого55

<< < (4/9) > >>

emilchaushev:
Ще отваряш ли бояджийския цех за стълбовете. Интересно ми е да видя как ще блеснат след боя.

Gogo55:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3547.msg71882#msg71882 date=1327652234 ---Ще отваряш ли бояджийския цех за стълбовете. Интересно ми е да видя как ще блеснат след боя.

--- Край на цитат ---
Да, просто трябва да намеря два три часа излишни и топло слънчево време, че компресора ми е в гаража и мисля да ги пръскам на двора. Ако се реша да е с четката може и по скоро, незнам още триумя се дали да ги боядисвам на ръка с четка, или да ги пръскам с аеорграф, или просто да ги топя в кутията с боя и да ги оставям да си изсъхват след това. Трябва да врътна и малко изолатори на струга...

София 70:
Не мисля ,че ще е удачно да ги топиш в боята . Моите стълбове съм ги боядисвал на ръка и станаха добре. Вярно твоите са много по-хубави и с повече елементи и ще ти е трудно на ръка .С аерографа ще стане най-добре .
В темата на моят макет съм описал как съм автоматизирал прелеза - може би ще ти е интересно , в предвид ,че твоят е същия.
Между другото предлагам изолатори. :blush2:

Gogo55:
Днес за пореден път открит топлата вода.Сложих корк под релсите с 3мм дебелина и всичко се промени коренно.Изчезна 90% от шума и изведнъж влаковете ми станаха съвсем безшумни, и някак си по мазно и без да тракат започнаха да се движат дългите композиции.Преди бях поставил депрон със дебелина 5-6мм. някъде, но той издържа около 20 дена и започна на места да потъва/да се смачква/ и да се образуват неравности по релсовия път затова го махнах. Сега с корка 6 влака на три токови кръга ми се движат едновременно няколко часа нон стоп и е много по добре.

mitko0888:
Честито за топлото.  :good: Помисли си като сложиш баластрата как де не се озвучи наново.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия