Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Гого55
Best Ripper:
Както и да я тури баластрата, шумът ще се увеличи осезаемо... Но пък някой да е чул безшумен влак? :pleasantry:
toniemi:
Драги Моделисти,Няма безшумна Железница!Ако искате да ви е безшумна...ми не я пускайте!Или събирайте салфетки!
Железницата трябва да е шумна и колелата да тракат!
Best Ripper:
--- Цитат на: toniemi link=topic=3547.msg72084#msg72084 date=1327860390 ---Драги Моделисти,Няма безшумна Железница!Ако искате да ви е безшумна...ми не я пускайте!Или събирайте салфетки!
Железницата трябва да е шумна и колелата да тракат!
--- Край на цитат ---
Другият чалъм е:
1. Правиш тотално преправяне на целия железен път и подвижен състав.. Отнема ти 5-10-20 г. от живота, за да бъде всичко напълно безшумно.
2. Набутваш се с N декорите и звукови платки за по 200 евро бройката, за да имитираш истинския звук.. Който преди това си се утрепал да го махнеш...
3. На смъртния си одър получаваш наградата за най-голямо малоумие в ЖП моделизЪма... И си отиваш от тоя свят с неясното съзнание, че май нищо смислено не си направил... :haha: :lol: :lol: :lol:
Gogo55:
Баластрата ако изобщо я има ще бъде последна, до тогава имам да правя релеф, град, село, фабрика, осветление, и прочие щуротии за който се сетя, или видя от някъде. За сега съм пуснал и втората стена с масималната и дължина от 4,2м. и получих цялото "Г" 3,3х4,2м. Фотоапарата не може да снима целя макет на един път. За една обиколка имам релсов път на един токов кръг около 17-18м. по три броя :). Промених за пореден път вида на макета и разположението, но незнам дали е за последен, затова няма да качвам снимки докато не съм сигурен че това ще е последната версия. Относно това колко и дали ще се увеличава шума след баластирането ми е последна грижа, и ще бъде тема на обсъждане след месеци :) .Голяма занимавка си е, и все повече се зарибявам с тези влакчета.
liro4605:
Наредил си корка и си траеш :scratch_ones_head:?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия