Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Rizar.

<< < (28/40) > >>

Rizar:
Здравейте! ;)

--- Цитат ---Обаче днес установих, че вагоните закачат от едната страна на бариерите...
--- Край на цитат ---
Та днес оправих проблема. Ето как:

Издърпах самите бариери по назад от линията.

Ето как се получава, на мястото където се вижда корка мисля да го покрия с баластра (откъм бариерите).

Взех и сложих още един знак... (този отляво) и махнах другия такъв който беше отдясно на самите бариери, мисля, че се получи добре.  :)

Направих и планината... как мислите добре ли се получи?

От високо:

И снимка на целия макет досега:

Та това е засега.  :)
П.П. Да поясна, че шишето с вода съм го сложил на макета като тежест, защото наново залепих едни релси...  ;D просто е попаднало в кадър.  ;)
 bg&flag

София 70:
Крис , не си слжоил обаче правилният знак . Дали е добре - рано е да се каже . Първо трябва да го завършиш прелеза и тогава ще споделим мисли , но все пак - добре е , давай натам.
Не ми става ясно обаче защо прелезът е по-широк от пътя. Пътят готов ли е или ти си го рязал?
Надявам се Втори коловоз да е изолиран .

Rizar:
Пътят е готов и затова така се получава. Вторият коловоз не е изолиран...  :scratch_ones_head: ...защо? Ще махна знака ако не е на правилното място.

pavel75:

--- Цитат на: Rizar link=topic=3579.msg89121#msg89121 date=1368537670 ---Пътят е готов и затова така се получава. Вторият коловоз не е изолиран...  :scratch_ones_head: ...защо? Ще махна знака ако не е на правилното място.

--- Край на цитат ---

Знакът е на правилното място, но не е този. Този значи означава неохраняем прелез - без бариери. Трябва да сложиш знака пак за прелез, но онзи с оградката.

Rizar:
Аха, ясно. Благодаря! Ще го оправя още другия път като ходя до макета. :hi: А това, че прелезът е по- широк от пътя мисля да го оправя като сложа отстрани на пътя пак малко храсти. А може ли някой да ми каже защо трябва 2- ри коловоз да е изолиран?  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия