Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Rizar.
pavel75:
Още за знака. За да е съвсем точно - става въпрос за този знак:
под него трябва да има този, защото прелеза е с два коловоза:
а на пътя преди прелеза последователно трябва да има тези знаци:
Защо трябва да е изолиран ще каже София70 какво е имал предвид.
Rizar:
Още веднъж благодаря за разяснението! :hi: Ще го направя така, само дано имам някой от знаците в комплекта. Но понеже от едната страна е много къс пътят и ако сложа всички тези 3 знака че има прелез мисля, че ще стане претрупано и затова мисля дали да не сложа само този:
В началото на пътя и все едно другите не се виждат и са по- назад от прелеза. Как мислиш? :)
И имам още един въпрос... Значи понеже май няма да има засега от асфалта в Хобиленд, мисля да сложа пред депото паваж, та въпроса ми е според вас дали ще е реалистично и дали ще стои добре. :)
Ето и снимка къде мисля да сложа паважа:
П.П. Паваж от този: http://www.hobbyland.bg/Trains/pavajmalki_paveta_h0tt_10_h_17sm_1_br/product_5217.html
pavel75:
--- Цитат на: Rizar link=topic=3579.msg89126#msg89126 date=1368539510 ---Още веднъж благодаря за разяснението! :hi: Ще го направя така, само дано имам някой от знаците в комплекта. Но понеже от едната страна е много къс пътят и ако сложа всички тези 3 знака че има прелез мисля, че ще стане претрупано и затова мисля дали да не сложа само този:
(Image removed from quote.)
В началото на пътя и все едно другите не се виждат и са по- назад от прелеза. Как мислиш? :)
...
--- Край на цитат ---
Не. Този знак означава, че след 240 м има прелез. Сложи този:
, който означава, че след 80 м има прелез.
Rizar:
Ок.Ще трябва да поразуча знаците обаче. :)
Rizar:
А така сега как е? ;)
Само забравих триъгълника с оградката. Ще го сложа. :)
--- Цитат ---Не ми става ясно обаче защо прелезът е по-широк от пътя.
--- Край на цитат ---
Надявам се така да е по- добре. :)
После сложих още малко храсти. ;)
Опа, бях объркал едната снимка и тя не се е сложила. Оправих го сега.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия