Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Rizar.

<< < (18/40) > >>

schatsi:
...помисли как от външният овал да преминеш във вътрешния....

Rizar:
Преминаването ще става през 2- ри коловоз на гарата, сигурно през повечето време той ще бъде свободен.  :) Всъщност се замислям дали да няма още една гара до депото...   :unsure:

София 70:
Тъжна новина - макетът става по-малък .Не ми се нравят такива новини :(

Rizar:
Привет!  :hi:
Все пак днес си взех едно бурканче с баласт на Аухаген за проба и сега за пръв път баластирах. Ето и резултатът:

Как мислите горе- долу добре ли съм се справил?  :hi:
П.П. Засега цветът на баластрата не виждам да се е променил, но още не е залепнало хубаво. Някой може ли да ми каже г/д за колко време се втвърдява напълно? И дали не бъркам нещо сложил съм 1 към 3 лепило и вода и понеже нямам омекотител капка сапун. 1 към 3 лепило и вода или 1 към 3- водата и лепилото тоест кое да е повече?  :unsure:

Best Ripper:
Поне 24 часа съхнене му трябва, сега в зимата /ако нямаш парно/ - по-добре 48 часа. Добре чисти камъчетата от вътрешната страна на линиите, за да не ти изхвърлят вагоните от пътя, както и локомотивите да не ги загребват из предавките, че ще стане екшън... Можеш да увеличиш водата и омекотителя, както и да минеш повторно с капкомера след 24 часа. Пази линиите от зацапване с лепилото, че после нанайси ток... 1:3-5 е съотношението лепило:вода... Лепилото е по-малкото количество. Ако готовата смес не се разлива добре върху камъчетата, увеличи омекотителя...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия