Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Rizar.
Rizar:
Благодаря много! :hi: По тази линия съм правил само опит, иначе по тези на макета ще внимавам много. :)
BateYavko:
Ееее, бре колеги, къв е тоя мерак да си сапунясвате макетите с тия омекотители !?!
Тва повърхносно напрежение дето се дъвче в сумати теми не разбрахте ли че важи само за "суха почва".
Rizar, пръсни лекичко вода с финна пръскалка и давай смело с лепилото.
Същото важи и за трева, пръст и тн.
Успех!
daddy_g:
С омекотителя влака се движи мекоооо :lol: :lol: :lol: извинявай Венци пошегувах се само
Аз лично използвам една малка чашка за сместа някъде около 100мл е, и към сместа добавям 3-4 капки веро за чинии..Резултата е много добър
Rizar:
--- Цитат --- Добре чисти камъчетата от вътрешната страна на линиите, за да не ти изхвърлят вагоните от пътя, както и локомотивите да не ги загребват из предавките, че ще стане екшън...
--- Край на цитат ---
Имам още един въпрос свързан с мнението по- горе. Мисля ако залепя самите линии със тиксо за да не залепнат камъчета по линиите и баластирам и след това махна тиксото и почистя линиите с мокри кърпички за да не лепнат после линиите от тиксото, така добре ли ще направя или от тиксото и мокрите кърпички мога да навредя на линиите? :hi:
София 70:
Toва ще е убийствен труд , по-добре внимавай като баластираш .
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия