Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 19:31:38 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 19
  Изпечатай  
Автор Тема: Оценка за коректност  (Прочетена 15632 пъти)
Жоро
Сделки: (31)
Hero Member
Публикации: 1321

HO DR IV епоха София

Профил
« -: 24 Март 2008, 10:58:31 »

Предлагам с оглед на динамичната дейност в сектор "Продава" да се създаде възможност за оценка за коректност на продавача, така както е в 'ebay'. Мисля, че това ще бъде от полза за всички потребители.
« Последна редакция: 29 Януари 2009, 18:45:10 от Dispatcher » Активен
Voodoo
Сделки: (5)
Sr. Member
Публикации: 289

Макетирам в "HO" | VoodooNet™ Admin | .::Плевен::.

Профил WWW
« Отговор #1 -: 24 Март 2008, 11:15:30 »

Идеята е добра и я подкрепям...
Активен
XRISTO
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2370

НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч

Профил
« Отговор #2 -: 24 Март 2008, 11:44:02 »

Ами тогава сложете първите плюсове в рейтингите на ivo - два пъти съм купувал неща от него и са читави,праща ги тутакси и ги увива така,че и от 100 метра да паднат нищо да им няма. Яко!.После и на ssemaforr - също всичко беше ок.Тук е момента да изкажа публична благодарност на muncho , който отдели от личното си време и средства за да ми купи и изпрати лепило - според мен един човек,достоен за уважение.Не съм купувал от него,но гледам , че и той е като мене - само събира и не го е докарал дотам,че да иска да се отърве от нещо,но съм убеден,че и в продажбите ще е коректен. голяма усмивка  И не на последно място на toniemi - също беше бърз,точен и коректен.
Активен
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4519

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #3 -: 24 Март 2008, 11:47:29 »

използвам възможността да благодаря на Любо (а.к.а 'BRoiDo100') за коректното му отношение и добрите сделки !
 голяма усмивка
Активен
EMPEROR
Moderator
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #4 -: 24 Март 2008, 12:07:00 »

Жоро, това е много добра идея... но МНОГО трудно ще се реализира...
Може би е по-добре в Купува/Продава да има тема за оплаквания и похвали...
Не не невъзможна и рейтинговата система, но трябва доста неща да се преработят...
Активен
Voodoo
Sr. Member
Публикации: 289

Макетирам в "HO" | VoodooNet™ Admin | .::Плевен::.

Профил WWW
« Отговор #5 -: 24 Март 2008, 13:16:29 »

Нека се направи такова нещо и за купувачите.
Също предлагам да е в стил "Анкета"

( И аз съм доволен от Ivo и Adrian )
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #6 -: 24 Март 2008, 13:46:55 »

Браво за идеята , щото отдавна исках да изкажа специална благодарност на Адри-три пъти купувам неща от него и съм мноооого доволен , особено за един локомотив който ми бе мечта от 35 години!Хвала , че пожела да се "оттърве" от него  голяма усмивка.
Моделите и материалите са в идеален вид и може спокойно да се доверяваме на този колега!!!
Активен
KRAKOMOBILA
Сделки: (8)
Hero Member
Публикации: 1936

46-та серия долу от графика - Шкода рулз!

Профил
« Отговор #7 -: 24 Март 2008, 13:52:00 »

Аз ще похваля Адри, Иво и Тони. Много точни хора!  усмивка
Активен
NoHaB
Сделки: (7)
Sr. Member
Публикации: 254

N-Scale-Плевен-Стремеж към 5-та и 6-та епоха...

Профил
« Отговор #8 -: 24 Март 2008, 14:55:12 »

Шапка свалям на  eurostar който пропътува над 120км. заради един вагон...
Много точен...
Активен
ivo
Сделки: (4)
Hero Member
Публикации: 875

HO - II-III, София

Профил
« Отговор #9 -: 24 Март 2008, 16:57:03 »

Подкрепям Emperor за идеята да има тема оплаквания и похвали... в Купува/Продава. Другото е сложно за реализация.
Ако всички са ок. усмивка правиме ...
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #10 -: 24 Март 2008, 17:26:32 »

Шапка свалям на  eurostar който пропътува над 120км. заради един вагон...
Много точен...
A иди обяснявай на домашните , че не ти хлопа дъската!!!
 голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
toniemi
КЖМ - България
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2833

HO,Z Само БДЖ !!!! София

Профил WWW
« Отговор #11 -: 24 Март 2008, 19:12:24 »

Аз съм възмУтен и оГорчен от почти всички,без кракомобила,щото не купуват БДЖто голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
NoHaB
Сделки: (7)
Sr. Member
Публикации: 254

N-Scale-Плевен-Стремеж към 5-та и 6-та епоха...

Профил
« Отговор #12 -: 24 Март 2008, 19:23:00 »

Аз съм възмУтен и оГорчен от почти всички,без кракомобила,щото не купуват БДЖто голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка

Ако направиш едно в N може да си помисля...
Активен
muncho
Сделки: (8)
Hero Member
Публикации: 1215

НО - Радост за всяко око

Профил
« Отговор #13 -: 24 Март 2008, 20:09:56 »

Благодаря на Христо.Събирам...Понеже по цял ден съм на работа реших ,че времето когато ще се моделира е събота и недля /когато не съм дежурен тъжен/.Сега малко ме мота този дето ми прави основата... Дано в близките 15-на дни и аз да мога да сложа някоя снимка намигване.
А аз искам да БЛАГОДАРЯ НА СПАС,който беше така добър да ме открехне за продажбите ,за символите от конрад,дали DC или AC...толкова бос бях преди една година и половина,че ако не го бях срещнал,сигурно още щях да събирам сетове на Механо от Метро голяма усмивка. А колко глупости щях да купя...не ми се мисли.Да си все така добър бат'Спасе,щото по отношение на влаковете си ми бате голяма усмивка голяма усмивка
Адри-също много точен .Малко се ядосвам ,че все не мога да си купя нещо от него  голяма усмивка,но беше много коректен когато ми поръча два сета с къщи чак от Америка.Нито съм го виждал/щото и той кат мен до късно маа  на бачкане;)/,но е много точен пич
Тони да,опакова гаче на севрния полюс ги праща голяма усмивка,голям + и за него,клавиатурките са супер...
Не мога да не спомена  ЖОРО.За пръв път влизам в магазина в "Овча купел" още беше,купувам депо,разни джунджурии и накрая един лок-тип маневрен/2 употреба/.Сложи го човека ,включи го -бръмчи,колелата се движат ,нищо му няма.Е викам супер -дай го.Жорето обаче вика НЕ.Не мога да го продам щото е повреден .Чуи вика това -като леко щракане.Трябва да се поправи и тогава.Ето така се отнася г-н Георгиев с хора които той не знае дали въбще пак ще минат оттам.За него няма значение дали продава на абсолютно непознат и неразбиращ.Да си здрав и щастлив ,Жоре намигване
Владо ,не съм взимал от него нищо/за голяяямо съжаление/обаче съм виждал как се отнася към колекцията си.Яйца на Фаберже сигурно по грубо ще ги държи. усмивка
Нека всички да сте все така добри и готини.

« Последна редакция: 24 Март 2008, 20:12:30 от muncho » Активен
Der Hetzer
Сделки: (56)
Hero Member
Публикации: 1240

Гласът на Справедливостта

Профил
« Отговор #14 -: 25 Март 2008, 00:28:57 »

Ми и аз да благодаря на Адри за "дизела червен" - все едно е излязъл току що от дзаводо в Бабелсберг, толкова запазени и нови неща трудно може да се намерят, за това един голям

Активен
Страници: [1] 2 3 ... 19
  Изпечатай  

Отиди на: