ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
TheJackal:
Да, и аз се заинтересувах за една доста интересна оферта за ТТ в един руски форум. Наистина са много коректни, само че като разберат че си от друга държава и цените от рубли изведнъж скачат в долари или евро, което си е пак за нас изгодно. Доста време преговарях с един, нещото което ме възпира е, че сумата не се превежда на него , а на жена му - надхвърлил си бил лимита. Другия проблем е превода става само с Вестер юнион и там за сума от до си има цена която е доста дебела и си късаш нервите. Да, след всяка продажба, си трият темите - нещото което също ме претеснява. Иначе да си чешат езиците - няма проблем! :)
Onegin:
Много съм се срамува ...
mill:
Братушките не са това което бяха ;)Кво ли си е викал "да чопна мотриската пък...." Ама бат'Адри е от стара коза яре -ехоооо -поняли ;D
P*S - :-[ :-[
Vlado:
Моля, не оприличавайте един с всички! Също се въздържайте от крайни мнения и квалификации, за да не се създава излишно напрежение и отрицателни настроения. Навсякъде може да срещнем некоректни хора, но това не значи, че всички са такива. Екипът на сайта няма да толерира такова поведение!
XRISTO:
+++++ за Зазо!Беше така любезен да ми се обади и да ме изчака минавайки на 15-тина километра от Ловеч,че да ми придаде куплунзите,които си бяхме взели с него и със Тони.Радвам се че вече познавам на живо поне един съфорумец и половината час раздумка в едно крайпътно кафе беше крайно недостатъчен за да обменим мисли и споделим проблеми относно хобито,но все пак съм доволен,че се запознахме!....а пътниците стоят превъзходно с новите куплунзи,между другото. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия