ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Оценка за коректност

<< < (24/55) > >>

mill:
Ти вземи по нататък да дойдеш един път да те видим на сбирките. ;) ;).Ми така де,още малко почетен  член ще станеш  на форума пък...като биг брадър си ;D

XRISTO:
Ами да дойда,ама такива са кофти автобусите,че трябва да запазя хотел-не е възможно да съчетая идването си ,присъствието на сбирката и прибирането у дома за един ден,защото първият и последният автобус ще ми гарантират присъствието за много малко време на сбирката и за мене ще остане само биенето на пътя.

lok45111:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=358.msg7923#msg7923 date=1215459811 ---Ами да дойда,ама такива са кофти автобусите,че трябва да запазя хотел

--- Край на цитат ---

Аз ще ти осигуря безплатно нощувката, колега :)

XRISTO:

--- Цитат ---Аз ще ти осигуря безплатно нощувката, колега
--- Край на цитат ---

Благодаря за отзивчивостта,може и да се видим значи скоро,зависи кога ще се и окажа свободен,де.(пък и нека посъбера състав,за да може и аз да се похваля)  ::)

lok45111:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=358.msg7926#msg7926 date=1215461058 ---
--- Цитат ---Аз ще ти осигуря безплатно нощувката, колега
--- Край на цитат ---

Благодаря за отзивчивостта,може и да се видим значи скоро,зависи кога ще се и окажа свободен,де.(пък и нека посъбера състав,за да може и аз да се похваля)  ::)

--- Край на цитат ---

Няма проблем, има стая, където да преспиш, безплатно пък и отговаря на две звезди и то до влакове.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия