ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
martzaro:
Колеги бих искал да порицая Марио!!
Марио не е честно вече три или четири месеца ме моташ за 20 мижви лева-сега нямам път към пловдив, или имам много работа или еди как си. Значи аз ти дадох много неща на доверие и честна дума.. Срам ме е за това че като служител на реда никога не съм си позволил да излъжа човек но явно има и такива хора. Запази си това което съм ти дал за тези 20 лева и от сега нататък ти не съществуъваш за мен като човек....ти ще бъдеш просто един ник във форума. Не желая да ми се обаждаш пове4е или да ми пишеш лични. Съжалявам че ти имах доверие......
Не искам ничие мнение по този проблем той си е мой но трябваше да го споделя.
Vlado:
Ами щом го сподели с нас, вече е и наш проблем. Нека изчакаме Марио да даде своето отношение по въпроса и ще видим какво ще се предприеме и дали ще се предприеме.
Just wait!
lok45111:
Трябваше да ходя на По, но нещата се разсъхнаха поради натоварения график юли месец. в смисъл парите ги имам, но най - добре е на живо да се видя. не да пращам по влака или каквото и да е.
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: martzaro link=topic=358.msg8456#msg8456 date=1217587624 ---Колеги бих искал да порицая Марио!!
Марио не е честно вече три или четири месеца ме моташ за 20 мижви лева-сега нямам път към пловдив, или имам много работа или еди как си. Значи аз ти дадох много неща на доверие и честна дума.. Срам ме е за това че като служител на реда никога не съм си позволил да излъжа човек но явно има и такива хора. Запази си това което съм ти дал за тези 20 лева и от сега нататък ти не съществуъваш за мен като човек....ти ще бъдеш просто един ник във форума. Не желая да ми се обаждаш пове4е или да ми пишеш лични. Съжалявам че ти имах доверие......
Не искам ничие мнение по този проблем той си е мой но трябваше да го споделя.
--- Край на цитат ---
Не коментирам, само казвам, че същият този човек (Марио) ме мотае с 20 лева от... вече не помня, уж замазахме положението и си траех, че не ми ги е дал още, но щом и на още хора не е дал мислех да се изкажа и аз.
lok45111:
На теб ти дадох 50 безвъзмездно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия