ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
KRAKOMOBILA:
Безвъзмездно ?! Я препрочети темата! :o
lok45111:
Аз се изказах по пловдивския въпрос - заделени са 20-те лева, но по машина няма да рискувам да ги пратя каквито бяха първите планове. Най - добре е след някое нощно да отида и да ги дам на ръка. Ако martzaro предложи друг вариант няма проблем. Визирам нещо като пощенски запис или превод по някаква сметка. Но по машина не ми се ще да рискувам.
mill:
Срещу такса от 1 лв ,защото са пари кеш+ доставка на адрес излиза колкото пощенски запис ,Еконт ще му ги доставят на място. ;)
martzaro:
Колеги целта не е да накарам Марио да ми даде парите, както казах вече да му са харни просто исках да изкажа болката си. Не ги искам ....дали са 20 или 200 за мен по важно е като се даде обещание да се спази. Когато Адри или Мишо Табаков ми пращат нещо аз си плащам веднага и без закъснения дори съм бягал от работа /заради Мишо/ да преведа пари по сметка. Както и да е на мене ми е ясно какво е да си сериозен. Благодаря за разбирането, предлагам да приключим с този въпрос. Все пак това са двустранни отношения и частен случай без рецидив. Сигурен съм че тук има хора които ще кажат и много добри думи за Марио.
EMPEROR:
Мисля, че достатъчно се изписа по темата и ще помоля да не се пише повече по нея. В понеделник с Владо ще преценим какво е най-добре да се направи по въпроса.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия