А аз пък да кажа, че не виждам нарушение след като аз НЕ съм отказал да заплатя, а поради изключително натоварения график и несигурността на начина "пращане по машина" забавям даването на въпросните 20 лева за ден, в който ще съм почивка и ще мога да отида до Пловдив, като едновременно с това да се съобразя и с особеностите - martzaro разполага с време чак след 17:30-18 часа, а това означава, че трябва да бъда свободен и на следващия ден поради факта, че ще се прибирам в София чак към 23 часа. Последният не пожела да даде нито адрес или някакъв друг начин за да бъдат пратени парите по куриер или чрез пощенски запис, така, че оспорвам наказанието си. Смятам, че тук нещата отново вървят на междуличностна основа и целта е по един или друг начин да бъда изгонен от форума или да ми бъде хвърлена кал върху името и като оръжие се използва темата, в която аз ако седна да се оплача примерно няма да бъдат взети никакви мерки, тъй като естествено тук някои личности по една или друга причина са привилегировани и закрияни от админите и модераторите. Смятам, че така неизяснената ситуация не дава право да ми бъде наложено каквото и да е наказание. След като martzaro не пожела въпреки личните съобщения да изпрати адрес или друг възможен контакт за пращане на парите, проблема става и негов. Несигурно и несериозно е да пращам пари по машина, тъй като вероятността да стигнат е малка. Особено ако не познавам колегите, има ероятност да се загубят, да бъдат дадени на друг по погрешка и още куп вероятности и накрая изгарям с 20 лева.