Аз все се каня да пиша в темата, и все си оставам с каненето ..... >
Аз минуси няма на кого да давам, никой не е подходил некоректно към мен. Мога да раздавам само плюсове, стига да има кой да ги брои:
- Адри - освен, че съм му музикален фен от години, сега съм му и Н0 фен. Когато трябва да се върши сделка, парите мигновено пристигат онлайн по сметката ми в ДСК!!! Даже една вечер ми се наложи да търся спешно 100 лева в 20ч , които да ми светнат веднага по сметката, бат' Адри вика "НЯМАШ ГРИЖИ БЕ, ПИЧ", и оп - парите светнаха бързичко. Платих каквото трябваше, на следващия ден си внесох КЕШовицата и опс - обратно по сметката на бат' Адри. Мерси, пич, тогава спаси положението.
- Дорян - Много точен и коректен човек. Когато нещо е трябвало да се плаща, веднага ми осигурява парите, че даже е оставял авансово пари на съхранение за няколко дни, докато приключи сделка!
- Лъчо ... Императорът винаги е бил коректен. Поиска нещо - купувам го, поиска друго - купувам го, плащам нещата с мои пари, когато това е спешно и наложително, Лъчката после ги възстановява безпроблемно.
- Оги (martzaro) от Пазарджик. Оги е пич отвсякъде. Обажда се и вика "Приятелю, искам да взема този и този вагон, но ще мога да и ги платя на 15-ти". Викам "ОК", опаковам нещата, идва 15-ти ... Оги звъни и вика "Давай, изпращай ги". Аз още не съм викнал тия от ЕКОНТ и оп ..... Оги метнал парите по сметката ми в ДСК!!!
- Ники (nikolaijpm) от Пловдив. Майна, искам това това и това. Идва след някой друг ден в София, виждаме се, давам му аз едните вагони, но другите още не бяха дошли. Ники вади парите, плаща получените, след което вади още пари и плаща тия, дето още не са дошли!!! Е, съответно и аз не му останах длъжен и когато дойдоха му звънкам да ми даде адрес да му ги изпратя ... той вика да му ги дам като се видим на годишнината на форума.
- Митака (muncho) от Пловдив. Искаше да му запазя едни вагони ... запазвам, той идва след 2 седмици да рече, плаща, стискаме си ръцете и кой откъдето е. Евала. Купи си един локомотив от мен на ПИКО, ама аналогов, а Митака с цифрово ... е ни стаа .... както се казва "ни влаа ... и в буркана ни влаа ...". Та ми го изпрати по куриер, а ще вземе един друг вагон. Железен е.
- Марио. Аз с него не съм имал проблеми. Искаше вагони - дадох му. Нямаше всичките пари в него - викам "няма проблеми, на следващата среща". Идва следващата среща, виждаме се с Марио, вади парите и ми ги дава.
- Павката. И той така. Даже му дадох единия вагон без аксесоарите, впоследствие като ми ги изпратиха му ги дадох.
- Кракомобила. Обади се, поиска да му запазя вагон, дойде, взе си го - всички доводлни. Пич, обади ми се да ти дам и на теб пликчето с аксесоарите!!!
- Георги Колев. Хареса си едни вагони, още не бяха дошли. Идват, аз му ги изпращам, парите веднга се получават. Железен е и той.
- Митака (br185) от Търново. Ей, това болярите са страхотни ... аз що си взех болярка, а? Купи си един вагон МИТРОПА, спален. На Оги му изтекоха очите, изгриза си ноктите от яд, че е изпуснал обявата. Като споменахй това на Митака, той вика "дай у го, на мен ще ми намериш друга".... Мен ми стана кофти, намерих втора Митропа, но на по-висока цена. Предложих и на Митака, и на Оги да сумираме двете цени и да делим на две ... Митака се нави. Страхотен жест от негова страна!!!!
.......................
Може в калабалъка да съм изпуснал някого, за което моля да ме извинят пропуснатите. Нищо лично.