ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
lok45111:
--- Цитат на: martzaro link=topic=358.msg8466#msg8466 date=1217680239 ---Колеги целта не е да накарам Марио да ми даде парите, както казах вече да му са харни просто исках да изкажа болката си. Не ги искам ....дали са 20 или 200 за мен по важно е като се даде обещание да се спази. Когато Адри или Мишо Табаков ми пращат нещо аз си плащам веднага и без закъснения дори съм бягал от работа /заради Мишо/ да преведа пари по сметка. Както и да е на мене ми е ясно какво е да си сериозен. Благодаря за разбирането, предлагам да приключим с този въпрос. Все пак това са двустранни отношения и частен случай без рецидив. Сигурен съм че тук има хора които ще кажат и много добри думи за Марио.
--- Край на цитат ---
Аз пък нямам намерение да НЕ ги давам, просто нека наистина се уточни как да ги пратя. Защото до 10.08. поне не мога да стигна до Пловдив, имам куп ангажименти+работя на три смени :(
br185:
Не коментирам пряко ничие изказване, но си позволявам да заявя следното. След последната среща имах възможност да се запозная (поради проявения от мен интерес) доста обстойно с работата на Марио и по междо другото да видя споменатия от него график. Оказа се, че е сгъстен меко казано.
KRAKOMOBILA:
А аз пък познавам Марио от вече близо 3 години и съм много, много, много добре запознат и с работата и с графикът му. Има моменти в който найстина е натоварен, но това не е оправдание.
Vlado:
До края на деня екипът на сайта ще излезе със становище по проблема.
Dispatcher:
Уважаеми форумисти,
За съжаление дойде и този ден, в който ние - екипът на railwaypassion ще трябва да налагаме наказания. Държим да отбележим, че това не става самоцелно, а само в следствие извършени нарушения на правилата и добрите практики, наложили се в отношенията между потребителите на този сайт и форум. С това си действие искаме още веднъж да потвърдим намерението си да не допускаме никакви неправомерни действия от страна на членове на форума, за да запазим и утвърдим този сайт като място на честни и почтени междуличностни отношения.
В последните дни станахме свидетели на поредното оплакване на форумисти от потребителя lok45111. Всички твърдения на ощетените ни навеждат към основателността на техните оплаквания. Фактическата обстановка показва несериозно отношение на lok45111 към поетите лично от него ангажименти при покупка на жп модели от други моделисти и прекомерно забавяне на дължимото се заплащане. Това е пряко нарушение на така сключения между страните договор за покупко-продажба, при който едната страна дължи вещ, а другата договорената цена. Всяко неплащане на уговорената дата или в разумен срок води до виновно неизпълнение, а оттам и до неспазване на правилата на форума, който регламентира този род дейност. Излишно е да казваме, че така се нарушават и законите на държавата ни.
Водими от това и с цел да повлияем предупредително, та дори и превъзпитателно върху потребителя lok45111, решихме да му наложим наказание лишаване от право да влиза в раздела "Купува-продава" за една седмица. След този срок правата му ще бъдат възстановени.
При повторно нарушение наказането ще бъде 1 месец недопускане до раздел "Купува-продава", при трето - постоянен бан.
Наказанието не подлежи на промяна.
С уважение,
екипът на railwaypassion
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия