Автор Тема: Оценка за коректност  (Прочетена 66143 пъти)

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
Re: Оценка за коректност
« Отговор #195 -: 11 Декември 2008, 12:42:08 »
ще ще , все така става , че за срещите бягам от някъде си и не мога да мъкна вагони с мен ;

misho_tabakoff

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #196 -: 11 Декември 2008, 12:52:03 »
Адри, Пацо е прав. Ти така и така ще донесеш подвижен състав на някоя сбирка (все някой ден, колкото и да бягаш), и народът пак ще ги види. И аз завиждам на един Даниел, че кара Nissan Skyline с вероятно около 800 к.с. под предния капак, но дотолкова, че аз не мога да си го позволя да притежавам такава кола. Но ме кефи самият факт, че е направено и мога да го видя с очите си.

Така че няма нищо лошо. Аз завиждам и за макетите на няколко души във форума, но в никакъв случай не е със зла умисъл, или да злорадствам, или да се дразня от този факт.

Имам си моя тема, и който иска да влиза да чете.

В крайна сметка ако някой се дразни от тези неща - просто да не влиза в този подфорум и да не гледа хората с какво са се сдобили.

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #197 -: 11 Декември 2008, 12:57:55 »
За носене на модели по сбирките е супер , и съм носил , и пак ще донеса .
Ся не ми е удобно да изтапанча 6 лока на Брава и 3 кг вагони ( придобити за посл.15 дни) и Тониеми да ми каже ,че всичките са грозни ...и аз кво , нема да ги погледна повече  :'(

;D :D
« Последна редакция: 11 Декември 2008, 12:59:32 от Adrian »

misho_tabakoff

• Гост
« Отговор #198 -: 11 Декември 2008, 12:59:49 »
Знаех си, че няма да ги погледнеш!!!!! Тия грозни Гютзолди, и тия още по-грозни Флейшмани .... и аз така - не искам и да ги погледна, затова съм ги сложил в кашоните и обидено не ги гледам. :D

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #199 -: 11 Декември 2008, 13:10:55 »

и още нещо спомогна за това ми решение - нямам добър апарат с макро - режим - да снимам отблизо ; публикувах снимки от сайтовете и тук имаше уместна забележка да престанем с тази практика. Освен това снимките нс Сашето мъ комплексират!

Освен това ся разбирам , че снимките на Карго-модели са повлияли на друг виден съфорумец да се метне в логистиката  и се разкъсва човека между 2 ра и 5 та епоха - разкайвам се ,че съм го тласнал в 5-та и ме гризат угризения... :o ;)

misho_tabakoff

• Гост
« Отговор #200 -: 11 Декември 2008, 13:16:53 »
А бе да ти кажа притесненията са ти неоснователни, защото Карго 2-ра епоха не знам (все си мисля, че са от 4-та), и в тази връзка епохите намаляват на 4-та и 5-та, добавяме и Railion и сме в джаза.... в тази връзка дали да не си взема и една Railion-ска Людмила, какво ще кажеш?

За льо фото съм нареща с 18-кратен оптичен зум и 7.1 матрица. Има макро режим, на който даже вече ми отправиха запитвания защо вагоните са разтопени в този или онзи край, а то фотоапаратчето взело, че уловило прашинките, да го ева ... така че с тоя макро режим малко негативен ефект можеш да си вкараш ....

Не си ми далече, бих се разходил до вас и да наШТракаме каквото може.

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1339
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #201 -: 11 Декември 2008, 13:28:33 »
Така , така ... ето новините кат потекат ...
- кой си фърлил у V -та епоха (ще видите следващиу пат)
- какъв подвижен състав ще донесеш през януари...
- кво ша наштракате с Мишето и само това ли...

;D ;D ;D
Аз какво ви казвам - като в "по света и у нас" , пък Адри , тие дет не ти харесват колекцията и те имат право - да не влизат в нея ...нали  ;)
 ;D ;D ;D
(те тия да не влизат и в "продажби" , че и там ша са дръзнят!!!)
 ::)

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #202 -: 11 Декември 2008, 13:33:16 »
Ииии , много спам , много нещо !

Да се върнем към благодарностите  и да благодаря на 
хер Zazo ,
участник в онзи паметен търг за Мечтовоза ,

който ми направи изненадващ подарък с трудно произносимо име !

Благодаря !

ПП: понеже ми задръстихте пощата > ето го подаръкът , a Яско да каже 2-3 думи за  Лангеншваубахерите ;)
« Последна редакция: 11 Декември 2008, 17:18:37 от Adrian »

zazo

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Публикации: 2049
  • Рейтинг: 263
« Отговор #203 -: 11 Декември 2008, 13:44:30 »
Верно, много спам, ама тоя търг го бях забравил, а тамън се бях регистрирал преди няколко дена и подпитвах това онова.

XRISTO

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
« Отговор #204 -: 12 Декември 2008, 11:50:06 »
Поредният коректен продавач - Мишо Табаков.Точен, коректен и нещата, които ми продаде са като нови, нямах много - много време да ги разгледам, защото съм на работа, но може и да са нови.Още веднъж да му благодаря и дано има повече такива като него, защото за същите пари преди време един пич чрез форума ми набута три вагона, от които два бяха пълни боклуци, при това поправяни и преправяни няколко пъти(имена няма да споменавам - той си знае).Долу - горе се очертават коректните търговци и всеки един който съм похвалил във форума може да разчита на моята коректност, защото в крайна сметка е срамота да се държиш с такива хора некоректно, а и не ми е в стила.  ::)

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #205 -: 12 Декември 2008, 12:11:59 »
Аз любопитен като стара баба , пък искам да знам кой е бил тоя пич ?
Нали за това е създадена темата - да не се набутваме на лошото!?
И какво ако утре и аз си купя нещо от него - ще станем двама излъгани?
Христо не си прав , ша знаиш!!! ;)
Или го казваш или въобще нищо по въпроса , ама така - абе тук има един , той си знае - не е абсолютно нищо за темата тук. Нито + нито - нито кой е...егати и темата за нещо , някакво , такова , ама онакова...
 ;D ;D ;D

XRISTO

• Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
« Отговор #206 -: 12 Декември 2008, 12:21:46 »
Ще е достатъчно да спомена, че освен в "продава" други постове няма.Може и да не е моделист, а обикновен търгаш, не знам и не искам да знам.Искам да забравя този печален опит и за себе си знам, че стойностните и в добро състояние неща се продават от колекционери, а не от търгаши. ::)Повече няма да коментирам случая, съжалявам дори, че отворих дума-по този начин наруших някои свои принципи.Ако се раздуха случая, ще коригирам своите постове, свързани със случката.

toniemi

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Публикации: 4818
  • Рейтинг: 648
  • Направи си сам и ще ти олекне! HO,Z Само БДЖ
« Отговор #207 -: 12 Декември 2008, 18:29:34 »
Цитат на: Adrian link=topic=358.msg14711#msg14711 date=1228993075
Ся не ми е удобно да изтапанча 6 лока на Брава и 3 кг вагони ( придобити за посл.15 дни) и Тониеми да ми каже ,че всичките са грозни ...и аз кво , нема да ги погледна повече  :'(

Аз ,кво съм ти виновен че продаваш грозни НОХАБИ.Красивият Нохаб е този ,който е без кош. ;)Слагаш му кош от мойте 46 та серия и става красив ;D

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #208 -: 15 Декември 2008, 11:13:11 »
Цитат на: toniemi link=topic=358.msg14844#msg14844 date=1229099374
Цитат на: Adrian link=topic=358.msg14711#msg14711 date=1228993075

Аз ,кво съм ти виновен че продаваш грозни НОХАБИ.Красивият Нохаб е този ,който е без кош. ;)Слагаш му кош от мойте 46 та серия и става красив ;D

Те тогава със сигурнос ще съжалявам за кошовете на нохаба - най-грозният локомотив в моите очи!!!

TheJackal

• КЖМ - България
  • Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 1710
  • Рейтинг: 159
  • ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR
« Отговор #209 -: 19 Декември 2008, 14:29:23 »
Хиляди благодарностти на магазин "Хоби Свят" за перфектната и бърза доставка!!! ;)
« Последна редакция: 19 Декември 2008, 14:33:17 от TheJackal »