ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
Adrian:
ще ще , все така става , че за срещите бягам от някъде си и не мога да мъкна вагони с мен ;
misho_tabakoff:
Адри, Пацо е прав. Ти така и така ще донесеш подвижен състав на някоя сбирка (все някой ден, колкото и да бягаш), и народът пак ще ги види. И аз завиждам на един Даниел, че кара Nissan Skyline с вероятно около 800 к.с. под предния капак, но дотолкова, че аз не мога да си го позволя да притежавам такава кола. Но ме кефи самият факт, че е направено и мога да го видя с очите си.
Така че няма нищо лошо. Аз завиждам и за макетите на няколко души във форума, но в никакъв случай не е със зла умисъл, или да злорадствам, или да се дразня от този факт.
Имам си моя тема, и който иска да влиза да чете.
В крайна сметка ако някой се дразни от тези неща - просто да не влиза в този подфорум и да не гледа хората с какво са се сдобили.
Adrian:
За носене на модели по сбирките е супер , и съм носил , и пак ще донеса .
Ся не ми е удобно да изтапанча 6 лока на Брава и 3 кг вагони ( придобити за посл.15 дни) и Тониеми да ми каже ,че всичките са грозни ...и аз кво , нема да ги погледна повече :'(
;D :D
misho_tabakoff:
Знаех си, че няма да ги погледнеш!!!!! Тия грозни Гютзолди, и тия още по-грозни Флейшмани .... и аз така - не искам и да ги погледна, затова съм ги сложил в кашоните и обидено не ги гледам. :D
Adrian:
и още нещо спомогна за това ми решение - нямам добър апарат с макро - режим - да снимам отблизо ; публикувах снимки от сайтовете и тук имаше уместна забележка да престанем с тази практика. Освен това снимките нс Сашето мъ комплексират!
Освен това ся разбирам , че снимките на Карго-модели са повлияли на друг виден съфорумец да се метне в логистиката и се разкъсва човека между 2 ра и 5 та епоха - разкайвам се ,че съм го тласнал в 5-та и ме гризат угризения... :o ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия