ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
misho_tabakoff:
А бе да ти кажа притесненията са ти неоснователни, защото Карго 2-ра епоха не знам (все си мисля, че са от 4-та), и в тази връзка епохите намаляват на 4-та и 5-та, добавяме и Railion и сме в джаза.... в тази връзка дали да не си взема и една Railion-ска Людмила, какво ще кажеш?
За льо фото съм нареща с 18-кратен оптичен зум и 7.1 матрица. Има макро режим, на който даже вече ми отправиха запитвания защо вагоните са разтопени в този или онзи край, а то фотоапаратчето взело, че уловило прашинките, да го ева ... така че с тоя макро режим малко негативен ефект можеш да си вкараш ....
Не си ми далече, бих се разходил до вас и да наШТракаме каквото може.
pach:
Така , така ... ето новините кат потекат ...
- кой си фърлил у V -та епоха (ще видите следващиу пат)
- какъв подвижен състав ще донесеш през януари...
- кво ша наштракате с Мишето и само това ли...
;D ;D ;D
Аз какво ви казвам - като в "по света и у нас" , пък Адри , тие дет не ти харесват колекцията и те имат право - да не влизат в нея ...нали ;)
;D ;D ;D
(те тия да не влизат и в "продажби" , че и там ша са дръзнят!!!)
::)
Adrian:
Ииии , много спам , много нещо !
Да се върнем към благодарностите и да благодаря на
хер Zazo ,
участник в онзи паметен търг за Мечтовоза ,
който ми направи изненадващ подарък с трудно произносимо име !
Благодаря !
ПП: понеже ми задръстихте пощата > ето го подаръкът , a Яско да каже 2-3 думи за Лангеншваубахерите ;)
zazo:
Верно, много спам, ама тоя търг го бях забравил, а тамън се бях регистрирал преди няколко дена и подпитвах това онова.
XRISTO:
Поредният коректен продавач - Мишо Табаков.Точен, коректен и нещата, които ми продаде са като нови, нямах много - много време да ги разгледам, защото съм на работа, но може и да са нови.Още веднъж да му благодаря и дано има повече такива като него, защото за същите пари преди време един пич чрез форума ми набута три вагона, от които два бяха пълни боклуци, при това поправяни и преправяни няколко пъти(имена няма да споменавам - той си знае).Долу - горе се очертават коректните търговци и всеки един който съм похвалил във форума може да разчита на моята коректност, защото в крайна сметка е срамота да се държиш с такива хора некоректно, а и не ми е в стила. ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия