ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Оценка за коректност

<< < (42/55) > >>

pach:
Аз любопитен като стара баба , пък искам да знам кой е бил тоя пич ?
Нали за това е създадена темата - да не се набутваме на лошото!?
И какво ако утре и аз си купя нещо от него - ще станем двама излъгани?
Христо не си прав , ша знаиш!!! ;)
Или го казваш или въобще нищо по въпроса , ама така - абе тук има един , той си знае - не е абсолютно нищо за темата тук. Нито + нито - нито кой е...егати и темата за нещо , някакво , такова , ама онакова...
 ;D ;D ;D

XRISTO:
Ще е достатъчно да спомена, че освен в "продава" други постове няма.Може и да не е моделист, а обикновен търгаш, не знам и не искам да знам.Искам да забравя този печален опит и за себе си знам, че стойностните и в добро състояние неща се продават от колекционери, а не от търгаши. ::)Повече няма да коментирам случая, съжалявам дори, че отворих дума-по този начин наруших някои свои принципи.Ако се раздуха случая, ще коригирам своите постове, свързани със случката.

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=358.msg14711#msg14711 date=1228993075 ---За носене на модели по сбирките е супер , и съм носил , и пак ще донеса .
Ся не ми е удобно да изтапанча 6 лока на Брава и 3 кг вагони ( придобити за посл.15 дни) и Тониеми да ми каже ,че всичките са грозни ...и аз кво , нема да ги погледна повече  :'(

;D :D

--- Край на цитат ---
Аз ,кво съм ти виновен че продаваш грозни НОХАБИ.Красивият Нохаб е този ,който е без кош. ;)Слагаш му кош от мойте 46 та серия и става красив ;D

pach:

--- Цитат на: toniemi link=topic=358.msg14844#msg14844 date=1229099374 ---
--- Цитат на: Adrian link=topic=358.msg14711#msg14711 date=1228993075 ---За носене на модели по сбирките е супер , и съм носил , и пак ще донеса .
Ся не ми е удобно да изтапанча 6 лока на Брава и 3 кг вагони ( придобити за посл.15 дни) и Тониеми да ми каже ,че всичките са грозни ...и аз кво , нема да ги погледна повече  :'(

;D :D

--- Край на цитат ---
Аз ,кво съм ти виновен че продаваш грозни НОХАБИ.Красивият Нохаб е този ,който е без кош. ;)Слагаш му кош от мойте 46 та серия и става красив ;D

--- Край на цитат ---

Те тогава със сигурнос ще съжалявам за кошовете на нохаба - най-грозният локомотив в моите очи!!!

TheJackal:
Хиляди благодарностти на магазин "Хоби Свят" за перфектната и бърза доставка!!! ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия