ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
Adrian:
Xristo е точен и честен човек ! Аз няма да му дам 5 плюса , а 5% отстъпка за всичките му бъдещи покупки от мен . :new_russian:
pach:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=358.msg17536#msg17536 date=1232474648 ---+pach
+fyut
+++br118 :on_the_quiet:
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: br118 link=topic=358.msg17541#msg17541 date=1232484243 ---+++++ (пет плюса) за Кракомобила, до следващият път с Каменица светло :drinks:
--- Край на цитат ---
Подозрителни сте ми ...а пихме по кафе ...за начало!!!
:lol: :lol: :lol:
XRISTO:
Благодаря ти, Адри! :) Знам, че на тебе винаги мога да разчитам!За всичко! :yes:
pach:
Това че лока е свален от продажба , е половинчато решение...
...За мен случаят наистина приключва , с официалното изявление от моя страна ,...
Не съм се разкарал от тук само в името на дечурлигата , железопътни хобисти , и двамата трезво виждащи какво става , човека от администрацията на този форум - Иво и Зазо!
...а да , и разбира се заради мойте приятели тук!!!
Оценката ми за изминалите събития , бе плод на моментен яд , и при условие ,че мотивите са изтрити , не въждам смисъл да давам вот на Табаков (нарочно не пиша какъв е бил вота ;)).
ES64U2:
Мислех, че след заключването на темата сте престанали?! Сега тук, в темата за BR130 и т.н! Е, целия форум ви гледа сеира как единия обвинява другия и подкрепя с някакви факти. Има скайпове, телефони, лични съобщения... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия