ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
mill:
Изпратени до: misho_tabakoff -: Декември 01, 2008, 15:17:10 »
За 57-а стана гадно пак,ама парен супа духа-вече старо производство-никс.
Понеже много бързам ....сега погледнах старите съобщения -ето това се е запазило от кореспонденцията за въпросната върната машина ! И не е било 55 серия лока а 57-а.Сега очаквам Содом и Гомор да се изсипят върху мен за допусната грешка с изявлението ми :blush2:
Край :agree: :agree:
pach:
Глупости , както са ми казвали - признат грях , половин грях ! :agree:
Ще се извиня на Табаков и ще редактирам по този въпрос :ok:
:yes:
zazo:
Само да напомня:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,20.0.html
по 2. Забранено е пускането на многобройни теми от един и същи потребител. Всички покупки или продажби трябва да се групират в една тема в конкретния раздел, определен за целта. Всеки потребител има право да има само по една активна тема в раздели "Купува" и "Продава", както и по един активен търг в съответните раздели.
Тече обсъждане как да бъде оптимизаран процеса, защото тази точка досега не е спазвана, но пък и ние не сме настоявали.
Dispatcher:
Мнението на Pach e редактирано, като часта от него, която изразява оценка за коректност е оставена.
pach:
Пореден (то май до сега нямам всъщност) "-" за мен , от мен , че се хванах на въдицата , да уидисвам на акъла си , да тургам в ред света.... :pardon:
Абе при мен причини - колкото щеш!!!!
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия