ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
KRAKOMOBILA:
Американският локомотив който продавам той го взе уж на изплащане - разбрахме се, после каза, че не го иска (както си и мислех, че ще стане) и ми го върна, само, че с нова боя синя... И сега пари ядец.. А ми трябваха...
lok45111:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=358.msg5570#msg5570 date=1211312180 ---Той си знае защо, не желая да има някакви нападки и глупости.
--- Край на цитат ---
А където се вясне лицето КРАКОМОБИЛА там са и нападките и интригите, това би могъл да го потвърди и локомотивен машинист(и моделист) с 27 години стаж и бели коси от интриганти. ЩО се касае до американската кочина, аз му обещах светодиоди за светлините и му купих бия да я довърши. Но да ме цакат с нещо, което дори не се вписва в криви(релси ПИКО нов профил) това никой моделист няма да го изтърпи. За механиката на машината няма да говоря, евтини колооси с пластмасов бандаж от едната страна, без куплунзи за прикачане, оказа се, че нито един европейски куплунг не става на тоя кютюк, другото което е кофти е, че тяговите двигатели са закрепени на талигите и са някакъв нестандартен тип, не подлежи на никакъв сносен ремонт...
lok45111:
И още нещо, тоя "американец" беше с някаква отвратителна евтниа боя, препръска се нанови и се подготви за капитален ремонт, при който бих могъл да го купя, но забележете, искаха му се 140 лева, а състоянието му беше за няма и 100... Може ли локомотив, който върви едвам, и то с побутване, който е с пукната колоос на двигателна талига, който при вписване дерайлира да струва 140 лева... Май не...
lok45111:
Аз нямам нищо против да взема машината ако се оправи колооста и се пипнат талигите.
mill:
Дано се разберете ,много криво става когато се появят подобни проблеми.Не стига че с толкова зор успяваме да си купуваме всичко свързано с моделизма,ако вземем и да се "дърлим" ,значи сме слаба команда .
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия