ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
lok45111:
И още повече, че в плюс г-н Кракомобила получи вагон - ресторант на ČSD в отлично състояние.
lok45111:
--- Цитат на: muncho link=topic=358.msg5581#msg5581 date=1211316514 ---Дано се разберете ,много криво става когато се появят подобни проблеми.Не стига че с толкова зор успяваме да си купуваме всичко свързано с моделизма,ако вземем и да се "дърлим" ,значи сме слаба команда .
--- Край на цитат ---
Ако "американската кочина" бъде приведена в нормален експлоатационен вид(работещи ТД и леко движение) съм навит да я купя, но за друга цена. Колоосите са лесни за смяна, но не искам да имам машина, която не мога да карам, макар, че когато я взех и дадох и вагон тогава очаквах нещо, което ще стане идеалния 661 или 2061 на Хърватските железници.
gts.best:
Това ми прилича на--нати куклите, дай си ми парцалките--!!!!!!
Щом си приел риска да купуваш втора употреба, то трябва да можеш
и да търпиш загуби.
Поздрави
lok45111:
Аз се изказах вече. А г-н КРАКОМОБИЛА вместо да злепоставя, да стегне движението на машината ако иска да я продава.
KRAKOMOBILA:
Начи тук постъпваш много нагло! Машината не съм те карал да я взимаш, ти сам я поиска! И ти сам предложи да я вземеш на изплащане, и за това цената се вдигна! Аз сам ти казах, че ти ще се нарадваш на машината и ще ми я върнеш и за това не исках да ти я давам преди да взема парите, но ти ме убеждаваше, че си сериозен и ще ми дадеш парите, ето резултата, утре съм на бал, а нямам подарък.. А доколкото за вагона, ако си го искаш взимай го, но тогава аз пак ще си искам 140.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия