ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Оценка за коректност

<< < (11/55) > >>

lok45111:
Аз посочих, че ще изпълня останалата уговорка, така, че не виждам проблеми. А що се касае до това, аз пък имам претенции към екипа на форума, защо и колко време могат да се търпят поръчкови кампании срещу някого, когато това не е предмет на обществено достояние.

KRAKOMOBILA:
Аз спирам до тук, единственото което исках е да дам отрицателната си оценка на lok45111.

EMPEROR:
lok45111 изказването ти с "поръчковите кампании" е доста неадекватно, затова ще те помоля да замълчиш. Най-лесно е да ви баннем и двамата и да не се занимаваме с глупости. Това че даваме право и на двете страни да се изкажат и след това да решим какво да правим, мисля че трябва да си благодарен, а не като те настъпят, ти да настъпиш друг. Не ти прави чест. Идеята е да се стигне до истината, а за нея трябват достатъчно факти и обосновки и от двете страни. А това дали са предмет на обществено достояние или не... ами да бяхте се разбрали нормално като бели хора. Веднъж обаче засегнали форума, това става наша грижа, защото ние отговаряме за това как ще продължи да се развива тоя форум. И това няма да стане с преждевременно затваряне на "поръчковите кампании".

Vlado:
Допълвам гореказаното.
Срещу никого не се водят кампании, lok54111. И смея да твърдя, че до този момент форумът беше едно спокойно и добро място и ЩЕ ОСТАНЕ ТАКЪВ  и в бъдеще.
Съветът ми към теб е да се научиш да понася отговорностоите, които сам си поел. Отново прочетох всички мнения по темата. Ти още отначало си видял лошото състояние на лока (само го казваш в едно мнение), но въпреки това си се съгласил да го вземеш, така че нямаш право на никакви претенции към продавача. От тази гледна  точка апрелирам към теб да престанеш с необоснованите претенции, да изпълниш дължимото по сделката и НАЙ-ВЕЧЕ да си вземеш поука от това. Ние всички сме обвързани от правилата в този форум и сайт и ти не си изключение. Уверявам те, че не ги ли възприемеш, няма да се поколебаем да вземем дори и крайни мерки, за да въдворим ред тук.

lok45111:
Владо,

по никакъв начин не желая нито да погазвам правилника, нито пък да се впускам в разни простотии. Ако не ти е известно, тук дойдох, воден от хобито, а не да се занимавам с детинщини. Както сам казах видях козметичен дефект, който поправих, на по - късен етап установих и проблема в механиката. Що се касае до КРАКОМОБИЛА, неговата грешка се състои в това, че не е обявил дефектите, които не могат да се видят при получаване на локомотива. И най - накрая да престанеме с глупостите, че замязваме на един друг форум, известен с цветистото си именце... Владо, много добре ме познаваш и не смятам, че не мога да поемам отговорности. Купих V100 на изплащане, като дори погасих задължението си към продавача, но локомотива в действителност е перфектеен във всяко едно отношение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия