ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Оценка за коректност

<< < (12/55) > >>

Vlado:
Аз казах каквото имах да казвам. Правилата са за всички без изключения.
И като последни думи ще споделя: Марио, нека се уважаваме и да спазваме така посочените правила. Само така всички ще са доволни и с удоволствие ще влизат в този форум. Затова нека и тези мои думи са последни и да затворим тази тема без последствия за никой.

Adrian:

@ Lok45111, ти не си коректен в тази сделка . Подвел си Krakomobila и си длъжен да платиш . Още повече ,че това вече не е същият модел !! - ти си го променил междувременно !

Това е сделка през форума ни и има правила . Правилата са за да се спазват. Аз лично веднага бих те баннал.

Възмутен съм шикалкавенето ти.

lok45111:
Не е сделка през форума. Още не съм и знаел за този форум. И както казах по - горе и двамата сме си виновни.

Vlado:
Само че се даде гласност в този форум за нея и по този начин го ангажира. Затова ще следим дали си изпълнил своята част от сделката и ако това не стане, ще вземем мерки. Тук няма място за недобросъвестно държане в каквато и да е форма и това се отнася за всеки форумист.

zazo:
Щом не е сделка през форума, недейте и двамата да я пълните тази тема.

Иначе напълно съм съгласен с Адри. Като ще купуваш нещо втора ръка ще си отваряш очите на четири. Аз съм се прецаквал с такива покупки, но при положение, че си държал нещото в ръка и въпреки това си го взел си носиш отговорност.

Недейте да разваляте един от малкото форуми, в който коректността и атмосферата са идеални с такава разправия. И двамата губите от това.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия