ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
pach:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=358.msg6814#msg6814 date=1213166962 ---
--- Цитат на: pach link=topic=24.msg6769#msg6769 date=1213010477 --- :o
Че ти досега какво ? Макета само на снимка ли си го гледаш? ;D
До сега не си ли открил тези екстри?
Как беше преди "модернизацията"?
Май и маневрена дейност не си правил като хората , така ли?
:o
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: pach link=topic=588.msg6808#msg6808 date=1213103818 ---Вечна е само глупостта ;D ;D ;D
Схемите са по-горе (линкове) , ама то става с четене , не само с писане.
(Чукча не читатель , чукча писатель!!!)
;D ;D ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.) (Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Би ли обяснил какво некоректно виждаш във учудването и въпросите ми?
Или може би си намерил "вечни" светодиоди - особено пък в бял цвят ?
Аз мога да докажа и на теория и на практика ,а ти ?
И тъй като ти оспорваш (което по същество не е лошо) докажи , че са вечни ...
Иначе ще го възприема като поредното (за съжаление) заяждане , което минава май границата на шегата (поне аз така го разбирах до сега :o).
Въпреки това не съм пълнил темите с подобни изказвания...и не смятам да го правя!
Ако нещо не ти харесва в моите изказвания - кажи го направо - нито съм ти продавал , нито съм купувал нещо от теб ...за каквато коректност става дума тук.
:-X :-X :-X
EMPEROR:
Аз забелязвам леко обидни класификации, макар и под формата на шега.
Иначе да, тези цитати не са за тук.
XRISTO:
Аз от pach не съм купувал и нищо чудно-той е в ТТ. ;D Но като съфорумец безкрайно го уважавам.Почти няма тема , която да зачекна и той да не ми е бил полезен - било то с компетентно мнение или с хитър съвет.Получава 10Х от мен!Понеже едва ли съм му от някаква полза , то поне считам за нужно да му изкажа своята подкрепа. :)
XRISTO:
Голям плюс за Адри !Коректнтен , точен и услужлив ! Пратката , която получих от него беше старателно опакована така,че моделите да не се повредят при транспортирането.Да не говорим,че въобще не беше длъжен да ходи при Жоро , за да включи една малка поръчка от магазина към неговата пратка и така ми спести парички за куриер!Страшен пич! -на такъв човек може да се разчита!
Ще използвам случая да благодаря и на Жоро,че се съгласи така да ми даде пратката и със наложен платеж. :)
Adrian:
много мило :) Само да кажа ,че Жоро си направи труда да дойде при мен ( тъй като програмата ми е беше ад) само и само да успеем с доставката ти :)
Мисля ,че сме успели да ти доставим радост ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия