ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Оценка за коректност

<< < (19/55) > >>

pach:
Оценка не давам - фактите говорят сами...
тема в един друг форум.
"Пуснато на: Пон 09 Юни 2008, 15:27    Заглавие:  Хакерски атаки срещу форума   

--------------------------------------------------------------------------------
Preslav
[Admin]
Преди 30 минути жп хакери, пудели и сервилни продавачи на дини опитаха атака на форума. Проблемът е отстранен бързо и навременно от нашия уеб мастер. Уведомяваме горепосочените, че сайтът и форумът на "Еър Груп" имат уникалка защита и не могат да се помръднат и от цялата артилерия на света, камо ли от някакви си безимени джуджета. Ако атаката се повтори ще се вземат сериозни мерки срещу атентаторите. АДМИН.

........................................................................

Пуснато на: Сря 11 Юни 2008, 18:54    Заглавие:     

--------------------------------------------------------------------------------
AvARienMarku4
смятам че открих един от злосторниците Марио Евстатиев ( подвизаващ се под ник-а lok45111 )
но ми трябват ип-адресите на злосторниците преславе не си вдигаш тела..".
---------------------------------------------------------------------

По подробно по темата - тук
http://www.airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?t=225804
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

lok45111:
Хахаххахаха, къде пък мен ме месят? Между другото този авариен маркуч, май беше и пико1 и миг-31 и там още какво не беше 8)

pach:
Ами ако искаш отиди там

http://www.airgroup2000.com/forum/

и ги питай , що те месят!? ;)

Vlado:
Всичко е само твърдения и нищо повече. Невинен до доказване на противното. За съжаление напоследък (вече повече от осемнадесет години) е модерно да се нaклепе човек, пък после той сам да си доказва, че "няма сестра". За най-голямо съжаление!

XRISTO:
Аз пък на това отгоре и имам сестра...  ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия