Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Изолиране на участъци

<< < (4/5) > >>

schatsi:

--- Цитат на: gzo link=topic=3628.msg72711#msg72711 date=1328565285 ---Шатси, тя твоята работа е малко като перпетум мобиле  ;D Хитро си го измислил, само да не ти омръзне да въртиш главата на ляво-дясно, ляво дясно, като на тенис мач   :haha:
 :drinks:

--- Край на цитат ---

...чак пък световъртеж....

то макетчето е малко ...1.25 х 0.60 м  ....в стъклена витринка... :drinks:

Best Ripper:
Признай си направо, че ти стои под масата и си го гледаш, докато поркаш ракийкъ...  ;)

schatsi:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3628.msg72717#msg72717 date=1328599299 ---Признай си направо, че ти стои под масата и си го гледаш, докато поркаш ракийкъ...  ;)

--- Край на цитат ---

...Между другото това беше една от идеите, ....но "сивият кардинал" т.е. ЖЕНАТА не се съгласи... :wild:

щеше да стане готин макет щото масата е с размери 1.80 х 0.90 м  идълбочина 15 см ....със стъкло отгоре...

toniemi:
Мъъъ,тъпо е да гледаш макет от "птичи поглед"!
Трябва да ти е на нивото на очите!
Иначе в маса,какво ще видиш?!

Best Ripper:
Как какво бре, Тони... Всите гости ще си гледат в чиниите.. и около тях...  :lol:

Шатси, ти не слушай кардинала, ами го направи... Ще има сръдня, мрънкане, заплахи... Обаче като дойдат първите гости и ще чуеш крилата фраза "Елате да видите с мъжа ми какво направиХМЕ"!!!... Вервай ми, чувството е уникално!  :haha: :lol: :lol: :lol:

:drinks: :drinks: :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия