Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Изолиране на участъци
schatsi:
--- Цитат на: gzo link=topic=3628.msg72711#msg72711 date=1328565285 ---Шатси, тя твоята работа е малко като перпетум мобиле ;D Хитро си го измислил, само да не ти омръзне да въртиш главата на ляво-дясно, ляво дясно, като на тенис мач :haha:
:drinks:
--- Край на цитат ---
...чак пък световъртеж....
то макетчето е малко ...1.25 х 0.60 м ....в стъклена витринка... :drinks:
Best Ripper:
Признай си направо, че ти стои под масата и си го гледаш, докато поркаш ракийкъ... ;)
schatsi:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3628.msg72717#msg72717 date=1328599299 ---Признай си направо, че ти стои под масата и си го гледаш, докато поркаш ракийкъ... ;)
--- Край на цитат ---
...Между другото това беше една от идеите, ....но "сивият кардинал" т.е. ЖЕНАТА не се съгласи... :wild:
щеше да стане готин макет щото масата е с размери 1.80 х 0.90 м идълбочина 15 см ....със стъкло отгоре...
toniemi:
Мъъъ,тъпо е да гледаш макет от "птичи поглед"!
Трябва да ти е на нивото на очите!
Иначе в маса,какво ще видиш?!
Best Ripper:
Как какво бре, Тони... Всите гости ще си гледат в чиниите.. и около тях... :lol:
Шатси, ти не слушай кардинала, ами го направи... Ще има сръдня, мрънкане, заплахи... Обаче като дойдат първите гости и ще чуеш крилата фраза "Елате да видите с мъжа ми какво направиХМЕ"!!!... Вервай ми, чувството е уникално! :haha: :lol: :lol: :lol:
:drinks: :drinks: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия