Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Изолиране на участъци

<< < (3/5) > >>

gzo:

--- Цитат на: staff123 link=topic=3628.msg72687#msg72687 date=1328549757 ---Тоест няма да имаш 2 консуматора в един и същи момент? Ако е така - съжалявам, не съм те разбрал правилно. :)

--- Край на цитат ---

Да, ще е само 1 консуматор, както съм го написал още в първия си пост- едния чака на гаровия коловоз докато дойде влак 2, изолирам го и давам трасе на влак 1...примерно. Но и да не е така пак скоростта не им пада наполовина (поне при мен с моето FZ). Пускал съм и 2 лока в гонка и като че ли съвсем леко се забавят (отколкото ако движат по еденично). Нали стартовия чайник на Пико има същия мотор като и на Людмилата на Пико ?

mitko0888:

--- Цитат на: gzo link=topic=3628.msg72689#msg72689 date=1328550513 ---...... Нали стартовия чайник на Пико има същия мотор като и на Людмилата на Пико ?

--- Край на цитат ---

На Людмилата моторът е 2331, на стартовия - 2234 - малко по-къс, другото му е същото, и на стартовия валът стърчи от другата страна (при колектора). Ако искаш мотор от стартовия лесно се слага на Людмилата - трябва да се подпре отзад и да му направиш жиците. Отпред, при зъбните колела става точно.

Има и стартови 80 с друг двигател, но те са много стари и с желязна рама.

gzo:
Благодаря на всички колеги за включването и за идеите ви !  :drinks:
Смятам да направя както каза и Тонката със сваляне на пластинките, че не ми се ще да развалям стрелките. Първоначално наистина мислех да правя срезове не само заради изолирането, а за да може и колетата да тракат с любимото "тудуф-тудуф"  :spiteful: Таз идея ми дойде от един от килиповете в клуба. Клипа беше сниман в план от долу-нагоре, баш където има срез на линията (от снадката на модулите ли, от какво ли ?) и там коелетата тракаха много ефектно.
Единствено имах притеснения, че утре други ден ще пусна по трасето влак с осветление в купетата и може би ще ми премигва на границите между участъците. Чудех се и дали при движение на бавен ход лока няма да спира на границата заради водещата бандажираната колоос  :unsure:

schatsi:
Нека и аз да споделя скромния си опит по темата....
това е макета ми в N в процеса на работа :
...както забелязвате върху снимката съм надраскал няколко нещица , които ще обясня накратко....

Та идеята е следната:
На еднопътното трасе автоматично да се разминават два влака движещи се в различни посоки...За целта съм изолирал основното трасе / на него подавам напрежение 12 V и влаковете се движат прилично бързо/ от гарата състоящя се от два коловоза малко преди входните стрелки /вижда се отдясно/ ,защото там подавам напрежение от около 7,5-8 V.../през стрелки те се преминава с намалена скорост/и съответно на коловозите ...На северния коловоз има влак , който върви на ляво ..съответно на южния - на дясно.След като тръгне влака от северния коловоз и след обиколка по трасето влиза в гарата от дясно и стигаме  до изцяло изолиран участък 1 на който има монтирано ЦК ключе/ЦК 1/. Локомотива превключва ключето , ато подава напрежение от 5 V на изолирания участък 2 на южния коловоз и съответно тръгва другия влак....След обиколка се завръща в гарата от ляво и спирайки на изолиран участък 2превключва ЦК 2 и подава напрежение на изолиран участък 1....Въртележката е безкрайна.../до като не спре тока :lol:/ и кефа е пълен...

изолирането става с пласмасови изолатори/конектори/ за релси...виждат се на снимката ...

дано съм ви бил полезен

gzo:
Шатси, тя твоята работа е малко като перпетум мобиле  ;D Хитро си го измислил, само да не ти омръзне да въртиш главата на ляво-дясно, ляво дясно, като на тенис мач   :haha:
 :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия