Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Изолиране на участъци
widowmaker:
Най лесно става като се ползват за тая цел стрелките, сърцето е изолирано даже и при старото производство на Пико.
Т.е. не е нужно да се реже каквото и да било, само се демонтират мостовете от бяло тенеке отдолу, а така получен,
изолираният коловоз се превключва посредством контактната система на ел. магнитното управление :
П.П.
Тоест изолирана е само едната релса, което за DC е достатъчно :)
staff123:
Аз когато съм си правил двойна тракция по аналогово трасе винаги скоростта е била приблизително 2 пъти по малка, отколкото ако има само един локомотив на релсите. Аз също съм с FZ1 на Piko. Случаят не е ли същия и тук - като изключи изолирания участък с влака в него и не пипа регулатора на трафа, все едно маха единия лок от релсите?
gzo:
--- Цитат на: staff123 link=topic=3628.msg72685#msg72685 date=1328548721 ---Аз когато съм си правил двойна тракция по аналогово трасе винаги скоростта е била приблизително 2 пъти по малка, отколкото ако има само един локомотив на релсите. Аз също съм с FZ1 на Piko. Случаят не е ли същия и тук - като изключи изолирания участък с влака в него и не пипа регулатора на трафа, все едно маха единия лок от релсите?
--- Край на цитат ---
Нещо ти убагва ! Нали идеята тук е след изолиране на участъка консуматора който е върху него да отпадне от мрежата, а така цялото напрежение ще иде за движение по неизолирания участък. В моя случай при всички положения ще има само 1 влак в движение, а другия ще го чака докато му се освободи линия.....как ще падне напрежението наполовина ?
staff123:
Тоест няма да имаш 2 консуматора в един и същи момент? Ако е така - съжалявам, не съм те разбрал правилно. :)
mitko0888:
--- Цитат на: staff123 link=topic=3628.msg72685#msg72685 date=1328548721 ---Аз когато съм си правил двойна тракция по аналогово трасе винаги скоростта е била приблизително 2 пъти по малка, отколкото ако има само един локомотив на релсите. Аз също съм с FZ1 на Piko. Случаят не е ли същия и тук - като изключи изолирания участък с влака в него и не пипа регулатора на трафа, все едно маха единия лок от релсите?
--- Край на цитат ---
С големите локомотиви на старото Пико напрежението трябва да ти пада с не повече от 1 волт на локомотив, и то ако е с вагони. Ако наистина скоростта ти пада 2 пъти, по-добре намери причината. Можи да е в тънки жици и лош контакт, но най-често е от нагаряне на контактите на защитата в трафа. Най-добре е в такъв случай да преместиш (отвътре) жицата, която е на контактите на защитата, като използваш защитата за променливото напрежение (ако то не ти трябва).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия