Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

За ж.п. моделизма по принцип

<< < (8/12) > >>

Жоро:
Що бе Дани, какво не те кефи влакчето!?!

Преди години отиваме с Vaskopf и CALLIO на гости на TANO. Макетът му вече беше пуснат в екплоатация. Всеки е помъкнал по два плика с вагони и локомотиви. Ще се карат влакове. Точно сме седнали и ще вадим кутиите и забелязваме под макета да се подава кутия с влакче, подобно на горната снимка. Зарязахме всичко, извадихме релсите, закачихме вагоните, навихме пружината на гордата парна машина и налягахме по пода като малки деца. Чак като се наиграхме, се сетихме за скъпите модели на Roco и подобни. Тъй че, прав е Mixy като казва, че с това се почва, а старата любов ръжда не хваща. :buba:

widowmaker:
Да, и аз съм имал подобни влакчета, ама когато бях 3-4-ти клас... :)
При мен просто са по големи изискванията. Сега от тогава. Кефи ме детайлността, особено когато е добре изпипана
(и да не е чак толкова, мога да си я донаправя и доизкусуря) .
А вас щом ви кефи, карайте джуниори, но не го превръщайте (на думи и хвалебствия) в нещо, което не е.
Форумът е изобщо за жп моделизъм, а не единствено и само за локомотиви и релси "п" профил на фирмата Пико.
Жена ми, която е на 100% лаик в тая област ме пита защо фирмата се казвала Пико, по щяло да и подхожда името "Ако".
:lol: :lol: :lol:

Vlado:
Твърде елитарно, твърде! Дори ми е трудно да го асимилирам, но какво пък, трябва да се уважава чуждото мнение, дори и да не го споделяме.  :hi:

widowmaker:
Не е чак толкова. И ти не си по долу :) Иначе що ще ги изпипваш толкова нещата?
Гледам, че людмилата, която тунинговаш в 07 не е оная, пиковската, нали? :)
Пак казвам, нямам нищо против соц производството, но има и друго, съвременно (доста по добро),
а форумът не е примерно DDR Piko Modelleisenbahnforum а е изобщо за жп моделизъм :)

XRISTO:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3652.msg73472#msg73472 date=1329748224 ---...а форумът не е примерно DDR Piko Modelleisenbahnforum а е изобщо за жп моделизъм :)

--- Край на цитат ---

...което ще рече, че и за пико любителите има място под слънцето, тоест, във форума.  :hi:
Не ги защитавам, и аз съм преминал своят пиковския период - сега съм във ранен флайшмански.(не врат, ами шия  :haha:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия