Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

За ж.п. моделизма по принцип

<< < (7/12) > >>

mill:
Аз и друг път съм казвал допреди 5-6 години хал хабер си нямах от влакчета и фирми. Имам си макет който много ме кефи,три дигитални локомотива които вдигат  приятна за ухото шумотевица и с гордост заявявам аз съм хобист,защото влаковете са ми хоби.И "стари" и "млади" членове на форума винаги са се отнасяли с разбиране към въпросите ми и благодарение на тях съм достигнал до някакви познания и разбиране в тази област.А дали Драган ще ме нарече лаик или Иван ще ме "скастри" ,че смесвам 5 епохи-да са здрави и щастливи ,да направят 10 пъти по-добро произведение от мен. .Също и с кинти някой ако помага-каквото каже -това ще става :spiteful: ;D .Всички марки са добри,ама пусто трябват много пари.Нека всеки да се радва на това което притежава Нова,стара или овехтяла -машинката си е добра ако  вълнение в душата предизвиква тя :hi: :good:!

Vlado:
widowmaker, уважавам твоето мнение, но много хора не го споделят. Карат си старите влакове, купуват си нови (стари) такива и не им пука дали някой има против това или не. И ние трябва да уважиме техния избор, па макар и да не го одобряваме. Аз, например, преди има-няма десет години, също сметнах за по-правилно да се разделя със старото Пико и в момента имам само нови модели. Да, но това е моят избор! И нямам право да определям различните предпочитания на другите като лоши, а моделите им "боклуци" или нещо подобно. Че старото производство не е толкова добро и прецизно като новото, спор няма, но не трябва това да е причина да даваме крайни квалификации. Ето срещу това съм против - да се определяме като уникалните и неповторимите, а изборът ни като единствено правилния. Колкото хора, толкова вкусове, предпочитания и пр. Нека ги уважим! Не е трудно!

widowmaker:
Владо, никой не се определя като уникален и неповторим тук,
аз поне никъде не прочетох подобно твърдение :)

По скоро това:

малко или много прилича на това:

И двете нямат нищо общо с моделизма, повярвай ми!
А в тоя форум напоследък най често обсъжданите локомотиви са като горния...

Mixy:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3652.msg73443#msg73443 date=1329731395 ---И двете нямат нищо общо с моделизма, повярвай ми!

--- Край на цитат ---

Напротив! И двете са били първите стъпки в моделизма за много от нас. Без тях или подобни на тях изпълнения, хобито просто нямаше да е същото, най-малкото поради липсата на критерий за сравнение между играчка, хоби-модел и истински модел.

Vlado:
Мисля, че е излишно да убеждаваме widowmaker-a в нещо, в което той така или иначе няма да повярва!  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия