Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Помощ при правенето на нов макет

<< < (4/6) > >>

mill:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3656.msg73491#msg73491 date=1329754975 --- Като прочетах ПОМОЩ по- скоро си помислих, че някой получава инфаркт...

--- Край на цитат ---
И аз така ,Емо :yes:

JesusBlack14:
Съжалявам за това  :) Просто исках да имам тема, в която задавам въпроси за моя бъдещ макет, а да не правя за всеки въпрос нова тема. Ако не нужно да коригирам нещо, ще го коригирам  :) Сори за грешката  :(

JesusBlack14:
Колеги, имам въпроси относо една локва  ;D

Това възможно ли е да не направи

Само идея е. Водата да минава под релсата и да се събира в нещо като малко езеро. Ако не става като идея, излиза от списъка  :)

liro4605:
Трябва ти водосток иначе...

трябва да имитираш развоя на 1ва линия след скорошните наводнения.  :scratch_ones_head:

emilchaushev:
Сакън дума да не става...
Или задигни леко релсите на сантиметър и направи имитация на плосък железен мост подпрян на две циментови основи.. Или вкарвай водата на по ниско ниво...

Ама предложената идея направо ми спря сърцето...

В темата днес за мостове, тунели подпори и какво беше още там има една страхотна снимка на водосток под линията направен точно със стоманена греда... Май на теснолинейката беше

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия