Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Помощ при правенето на нов макет
mill:
--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3656.msg73491#msg73491 date=1329754975 --- Като прочетах ПОМОЩ по- скоро си помислих, че някой получава инфаркт...
--- Край на цитат ---
И аз така ,Емо :yes:
JesusBlack14:
Съжалявам за това :) Просто исках да имам тема, в която задавам въпроси за моя бъдещ макет, а да не правя за всеки въпрос нова тема. Ако не нужно да коригирам нещо, ще го коригирам :) Сори за грешката :(
JesusBlack14:
Колеги, имам въпроси относо една локва ;D
Това възможно ли е да не направи
Само идея е. Водата да минава под релсата и да се събира в нещо като малко езеро. Ако не става като идея, излиза от списъка :)
liro4605:
Трябва ти водосток иначе...
трябва да имитираш развоя на 1ва линия след скорошните наводнения. :scratch_ones_head:
emilchaushev:
Сакън дума да не става...
Или задигни леко релсите на сантиметър и направи имитация на плосък железен мост подпрян на две циментови основи.. Или вкарвай водата на по ниско ниво...
Ама предложената идея направо ми спря сърцето...
В темата днес за мостове, тунели подпори и какво беше още там има една страхотна снимка на водосток под линията направен точно със стоманена греда... Май на теснолинейката беше
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия