Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Помощ при правенето на нов макет
Best Ripper:
Принципно по заводско предписание на старите локомотиви им дават смазване през 20 работни часа, на новите през 40. 60 часа са някакво твое творчество. Масло се слага само на втулките, зъбните колела се смазват с грес... Иначе маслото се изхвърля и омазва всичко. Почне ли да стърже, работата вече е заорала - минало е на сухо триене, което бързо разрушава бронзовата втулка. Разбитата втулка води до неправилно лагеруване на ротора, което води до заораване на четките в колектора, оттам трудно завъртане. Юркането на максимално ударно напрежение, като не върти свободно мотора, може да те доведе само до изгаряне на ротора, прегаряне на колектора и четките - нищо друго хубаво.
JesusBlack14:
Ок, 20 да бъде. :good: BR 24 няма изтъркани втулки. Горе имах предвид стърженето на зъбните, не втулките. Знам колко е гадно да имаш изтъркана втулка, но за щастие само един мой лок има този проблем - Е 69. Ако си купя нов ротор, тази болка с втулките ще мине ли :) съвсем малко слагам на втулката, когато смазвам. Не съм от тия които "къпят" локовете. ;D
Каква грес ми трябва за зъбните, ако можеш да споделиш :good:
Rizar:
--- Цитат ---Каква грес ми трябва за зъбните, ако можеш да споделиш
--- Край на цитат ---
И аз не съм много наясно, но някъде гледах, че Piko имат едно специално масло, което една капка от него е достатъчна.
staff123:
За зъбните колела и тяхното лагеруване използвай фина грес. Аз преди време си взех от Conrad една бяла силиконова грес в спринцовка, която върши чудесна работа. А за двигателя задължително ползвай някакво тънко масло, примерно за шевни машини.
:) :) :good: :good:
Best Ripper:
--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3656.msg73228#msg73228 date=1329335868 ---Ок, 20 да бъде. :good: BR 24 няма изтъркани втулки. Горе имах предвид стърженето на зъбните, не втулките. Знам колко е гадно да имаш изтъркана втулка, но за щастие само един мой лок има този проблем - Е 69. Ако си купя нов ротор, тази болка с втулките ще мине ли :) съвсем малко слагам на втулката, когато смазвам. Не съм от тия които "къпят" локовете. ;D
Каква грес ми трябва за зъбните, ако можеш да споделиш :good:
--- Край на цитат ---
Смяната само на ротора изобщо няма да ти помогне, защото втулките не вървят към него, а оста на ротора е стоманена и има много по-малко износване от бронза. ;)
На PIKO маслото за локомотиви е това: http://piko.de/produkt_db/check.php?page=detail&grand_id=3&parent_id=16&child_id=13&id=56301 Търсете го по вносителите /аз поне съм го купувал от Хобиленд, цената му май беше 10 лв./. Реално всички производители предлагат, търсете из сайтовете им сред "Аксесоари" /ако нямате доверие на Пико - естествено, че винаги има такива, щом стана дума за Пико/.
МНОГО ВАЖНО: Не бъдете "умни" българчета, а бъдете "прости" германчета! Четене внимателно и не изхвърляйте упътванията за локомотиви, вагони и всякакви други неща! В тях са описани всички нужни процедури по поддръжката и ремонта на моделите, в това число и местата на смазване /втулките/ с масло! Освен втулките на мотора трябва да се смазват и втулките, в които лагеруват колоосите на локомотивите. Ако те не се смажат, нищо не сте направили.
Освен бялата силиконова грес може да се използва всякаква по-фина и високооборотна грес. Може да се ползва и грес за коли /руска/. И при нея важи правилото за количеството на поставяната грес. Имайте предвид, че с течение на времето греста също поема прах, мръсотия и микроскопични парченца материал и трябва старата грес добре да се почисти преди да се сложи нова. Това е задължително при дългогодишен престой на модел в кутия, тъй като греста има и свойството да изсъхва и да се втвърдява при стоене, което може да доведе до залепване на зъбните колела, блокиране на цялата трансмисия и изгаряне на мотора. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия