Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Видове спирачки?
Best Ripper:
Доколкото подразбрах, електромагнитни спирачки имат и всички новозакупени вагони от Германия. Тоест, тия дето ги купиха 3-а употреба на двойна цена на нови. От Германия идвали напълно ремонтирани, комплектовани и екипирани - чак дори със салфетки и тоалетна хартия! Още от комисията по приемането им започвало разграбване на всичко "излишно" и лесноподвижно... А електромагнитната спирачка била изключвана, като "ненужна".. Интересно само как ще спре влак с 100 км/ч, ако се окаже, че примерно тръбопроводът за изпускане на въздуха е замръзнал - имало е такъв случай тази зима? Най-вероятно някой "специалист-мърляч" не е източил кондензата от системата /което навярно също е един вид "екстра" и "ненужно"/... :angry:
bdz43r:
Рекуперацията СЕ ползва, а локомотивите имат електромери откакто са произведени. Само серия 46 са без електромери. Кондензаторни батерии също има в подстанциите.
Останалото са организационни неуредици.
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=312.msg73547#msg73547 date=1329837821 ---Интересно само как ще спре влак с 100 км/ч, ако се окаже, че примерно тръбопроводът за изпускане на въздуха е замръзнал - имало е такъв случай тази зима?
--- Край на цитат ---
Магнитно-релсовата спирачка се управлява от същия въздухопровод, така че няма да помогне особено. Такъв случай не е имало тази година. Имаше преди няколко години.
Затова на пътнически влак задължително се прикачват и двата ръкава между вагоните.
liro4605:
:scratch_ones_head: 46 си имат електромери ,а първите електромери на 46 200 струваха по 5000долара.
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: misan link=topic=312.msg73540#msg73540 date=1329835489 ---За съжаление,действително има проблеми с връщаната в мрежата електроенергия. Когато връщаме енергия,се влошава така наречения фактор на мощността на мрежата-косинус фи.Поради това дори се плаща глоба на НЕК. Доколкото си спомням,проблема има своето разрешение. монтират се мощни кондензаторни батерии в подстанциите ,а вече и на самите локомотиви. Когато се установи влошаване на този фактор на мощността,тогава се включват тези кондензаторни батерии. Аз нищо не разбирам от тези работи,но ми го обясниха специалисти в тази област.
--- Край на цитат ---
Именно това ми бе обяснено и на мен от началника на ТП Белово.
П.П. Всички лок имат електромери.
liro4605:
Магнитно релсовата спирачка се препоръчва да не кажа задължително се използва в безнаставови участъци и поради тази причина от опасност за дерайлиранена джонтовите връзки е премахната.
Ето част от самата нея.
Ето и начина и на задействане
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия