Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Защо не ми писаха 6 на изпита по парни локомотиви-инж. Константин Иванов
widowmaker:
Не е бил развит, при нулево положение на кулисната щанга и подаване на пара, 50-ката тръгва на заден.
bdz43r:
Въпросът е защо в единия случай компресията затваря регулатора, а в другия го отваря?
При средно положение на кулисата лостът на предварението не движи достатъчно шибърите, за да отворят паровпускащите отвори. Ако локомотивът тръгва при това положение, значи му е разстроено пароразпределението. А и не се споменава локомотивът как е бил обърнат, за да кажем дали се е движил на заден или преден ход.
misan:
Локомотива се е движил на преден ход ,от Ихтиман към Мирово.
Сaprycorn:
В разказа който съм чел, локомотивът е изпуснат по надолнището Владая-Горна Баня. Ръчагът е на положение "център" и скоростта вече надминава 90 км/ч, когато персоналът предприема мерки за спиране с контрапара. В кабината са били 4-ма, като единият е въртял ръчага, а тримата заедно са държали регулатора отворен, защото компресията го е затваряла.
Тук, обаче, ръгагът най-вероятно е бил развит на заден ход, а регулаторът затворен. Когато машината тръгва по надолнището, буталата действат като компресор, и колкото повече се е увеличавала скоростта, толкова повече се е увеличавало налягането на този компресор, докато накрая това налягане е отворило регулатора.
Ицо, кажи какво е станало с този локомотив!
bdz43r:
И в двата случая ръчагът трябва да е бил развит в обратна на надолнището посока.
При случаят на Валдая - нарочно с цел спиране с контрапара, при случаят от Мирово - защото локомотивът последно се е движил нагоре.
Също така при затворен регулатор, дори при развит ръчаг, би трябвало шибърите уравнители (ако локомотивът е бил съоръжен с такива) да са заели безпарно положение, което пък изключва компресия от цилиндрите. Трябва мисля да се уточни дали машината е била с шибъри-уравнители.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия