Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
"MARKLIN"- Работа на локомотивите?
vania85:
--- Цитат ---2. Моторът изглежда съвсем обикновен със статор и ротор, но не: статорът има 2 отделни намотки, които се превключват именно от въпросния електромагнит - за напред се включва едната, за назад другата. За да можеш да караш това нещо с обикновенния пиковски трансформатор и в 2-те посоки се прави следното: Избираш едната намотка на статора за твоя единствена намотка и преди нея вклюваш схема грец, другата остава да виси. Има малки грецове, 4 диода в общ корпус и за ток до 1А ще е съвсем достатъчен. Не е препоръчително да лепиш грец от отделни диоди, че много място би заел. И това е всичко!!!
--- Край на цитат ---
Благодаря Саше :) Точно този момент не ми беше ясен! Имам такива грецове и няма да ми е трудно да направя това което предлагаш. По другите точки също няма да имам проблеми, но тъй като имам малко релсов път на MARKLIN, а и ще трябв да сменям колоосите на вагоните, най добрият вариант остава да взема оригинален траф. Какво пречи евентуално в един макет да има и едно "кръгче от MARKLIN"!?! Още веднъж благодаря за ценната информация :)
CaLLlo:
Една малка корекцийка в точка 3:
3. Ако така преправеният лок обаче върви наопаки на всички останали локомотиви и в двете посоки, просто трябва да включиш греца към другата намотка на статора, или да размениш "+" и "-" от греца на същата намотка !!!
Понеже не съм го казал, а е важно въпросната намотка както се разбра се включва към "+" и "-" на греца, а напрежението за статора на другия му диагонал т.е. на двете "~".
Поздрави!
CaLLlo:
Пак забравих да добавя още нещо:
Мисля че е ясно, но все пак да го кажа: Релето за превключване на посоките по тази схема отпада !!! ;D
vania85:
Да да Саше, това ми е ясно. Имам общи познания по "слаби токове", е не като тебе и като "pach" ;D Работил съм в тази област :) но неможе човек да знае всичко! Винаги има какво да се научи ;D
CaLLlo:
Vasko58,
Когато(ако) пробваш този вариянт, не е зле да споделиш тук резултатите, защото това все пак е моя измишльотина, а дали съм го пробвал навремето - дори и не помня ;D ...
Като са избрали траф без грец, какво ми остава на мен освен сам да си сложа грец в локомотива, при това променливотоковият двигател остава в модела. Ако питаш Васко, той моментално би го заменил с правотоков двигател, пасващ по обороти, можност, консумация, безшумност и габаритни размери, но все пак да не забравяме, че това са метални модели, а там само със скалпел и пиличка не може да се мине ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия