Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на KamaZZo

<< < (3/21) > >>

hristo_t:
Поздравления за прецизната работа. Дори моята жена която не гледа с добро око на това хоби хареса твоят макет.

fpk1999:

--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3772.msg76216#msg76216 date=1333959455 ---Еми значи хората нямат достатъчно мерак. daddy_bg не е спирал да бачка, просто продаде СТАРИЯ макет.  :)  В общи линии някои хора разпродават не защото искат а защото им се налага  :fie:  Само сега да не вземеш и ти да се откажеш  :)

--- Край на цитат ---
Просто исках да кажа,че толкова хубав макет не бива да се оставя.Иначе собственика решава.
Ако последното изречение от цитата се отнася към мен:
Никога не бих се отказал или продал,или по някакъв друг начин затрил макета или колекцията ми.Дори и да премина в друг мащаб не бих продал колекцията и макета в НО :fool:Това си е само мое лично мнение,не е опит за даване на съвет :thank_you: :yes:.
Стига сме хранели с локум темата.

fpk1999:

--- Цитат на: hristo_t link=topic=3772.msg76222#msg76222 date=1333961278 ---Поздравления за прецизната работа. Дори моята жена която не гледа с добро око на това хоби хареса твоят макет.

--- Край на цитат ---
:cray: :pardon:

KamaZZo:
Използвал съм два вида баластра:на пико (сивата) и на аухаген (кафявата),първата ми се вижда прекалено ситна а втората пуска боя докато я лепиш,въпреки това смятам,че се получи добре.Асфалта не съм го правил аз,продукт на Аухаген е и той и се продава на листове 10х50см,1лв за брой.
А относно задвижването на прелеза-да,ще го направя даже идеята съм я взел от теб  София 70 :)  :good: Само по-нататък ще трябва да ми обясниш как точно става!

Mixy:
Чудесно се получава - продължавай напред!  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия