Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на KamaZZo
KamaZZo:
--- Цитат на: KamaZZo link=topic=3772.msg76451#msg76451 date=1334332759 ---
Ще се радвам ако някой сподели вижданията си за "подредбата" на не много голямо селище :hi: :good: :drinks:
--- Край на цитат ---
KamaZZo:
Днес рещих да сложа малко пътна маркировка,пробвах с бял маркер и шаблон който сам изрязах-не става така или поне не с този маркер,утре ще си потърся по-подходящ маркер и мисля,че вече няма да има никакви проблеми.Сложих и една малка мина в една от скалите от тези на Аухаген струваше ми цели 8 лв :lol:
Малко я преработих тъй като това което аухаген предлагат всъщност не е мина а само барака,стойка за велосипеди и малко релсички с вагонетки,остава да пооцапам с чернилка и е готова за снимка.Имам и сглобена църква (ПИКО).Започвам и направата на петролохранилище от туби за силикон,платформа от едно английско такси,малко черни сламки и остатъци от сградите на ПИКО които съм сглобил до момента...и те така!
Рапорт даден! :drinks:
atanas72:
Завиждам ти за ентусиазма,получава се страхотно чакам нови снимки. :drinks: :drinks: :drinks:
KamaZZo:
За вас го правя колеги,за вас го правя :lol: :give_heart: :drinks:
Rizar:
:drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия