Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на KamaZZo

<< < (8/21) > >>

KamaZZo:
 :drinks:

liro4605:
Можеш да сложиш под паважа нещо равно в цялата площ където ще е и ще ти се получи.Най-евтиния вариант подложка за паркет от типа на депрона.Другия вариант е там където се събират ОеСБитата да им сложиш отдолу някаква летвичка и да навиеш винтове така ще се изравнят напълно но преди това разпробии летвичката за да може да обере хубаво разликата.  :hi:

KamaZZo:
Благодаря Лиро,имам достатъчно депрон на разположение и вече обмислях този вариант,трябва да измисля само подходящ преход тъй като при прелеза ще се получи разлика в нивата.Ще видя какво ще се получи,ако не ми хареса ще правя някакви други промени,но това няма да остане така  :nono: !Обмислям вариант и да го скрия с малко помощ от пътната маркировка  :yes: .В момента изработвам шаблон с който по-бързо и по-лесно да нанасям маркировката и най-вече да е еднакво!

Ще се радвам ако някой сподели вижданията си за "подредбата" на не много голямо селище  :hi: :good: :drinks:

Ivo Nedkov:
Виждам, че работиш по оформянето на макета, това е добре!  :good:
Имаш работа и по планината и тунела и по цялата местност...
Не разбрах какво си правил по електрическата част?!?
Аз първо положих лините, след това цялата инсталация.
И после започнах оформянето на макета.
Лека работа!  :)

KamaZZo:
Така е имам още доста работа по целия макет,нямам нищо в "временно окончателен вариант" :lol:И аз като теб (или и ти като мен) смятам първо да полагам основите пък после да доразвивам:състарявам,разчупвам,украсявам и тн. това разбира се не е шаблон,кой както иска и може и смята за добре така да действа...важното е да се напредва ида се получават радващи окото неща.
По електрическата част не съм правил абсолютно нищо.Не се съм слагал дори машинки за стрелките,оставил съм само празно,без баластра на местата където ще има стрелки.Иначе възнамерявам да сложа осветление-улично и на сградите,да задвижа прелеза (по метода на  СОФИЯ 70) но това ще е едно от последните неща които ще направя по макета.
Поздравления за петролното хранилище от тубите за силикон много добро хрумване,с твое позволение бих искал да взаимствам идеята а защо не и да я доразвия с малко тръбопровод от черни сламки  :good: ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия